El - Teo u idealnoj petorci 4. kola

Autor: Boban Filipović
subota 07.11.2015.
12:07
Izvor: Sportske.net

Kapiten reprezentacije Srbije je 'nabio' najveći inedks korisnosti od svih plejmejkera u četvrtom kolu grupne faze najjačeg košarkaškog takmičenja na starom kontinentu.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Pisali smo kako je Miloš Teodosić razmontirao Darušafaku u Istanbulu, vodio je 'Armiju' do četvrtog vezanog trijumfa sa 22 poena i 9 asistencija za pola sata provedenih na parketu.

Plej moskovskog CSKA je imao indeks korisnosti 28 na pomenutoj utakmici, a jedna njegova magična asistencija bila je među najlepšim potezima kola.

MVP četvrtog kola Evrolige je krilni centar Real Madrida Felipe Rejes
.

Iskusni španski reprezentativac je bio najbolji pojedinac u taboru 'Kraljevskog kluba' koji je uz dosta muke trojkom Džejsija Kerola tri sekunde pre kraja meča na svom terenu savladao žilavi Bajern Minhen.

Rejes je ubacio Bavarcima 20 poena, uhvatio 11 lopti pod obručima za ukupan indeks korisnosti 30!

U idealnoj petorci na poziciji beka je Mateuš Pontika. Ovaj Poljak je bio glavna pokretačka snaga (13 pts, 10 sk) u prvoj pobedi Zelene Gore u Evroligi ove sezone nad Panatinaikosom kod kuće.

Amerikanac iz redova Cedevite Džems Vajt je konačno proradio protiv Armanija u Milanu, gde su zagrebački 'Vitamini' uzeli drugi veliki skalp nakon onog iz prošle sedmice protiv Efesa u Istanbulu. Vajt je u pobedu usadio 15 poena, 7 skokova i 3 asistencije.

Konačno, na poziciji 'petice' je MVP iz prošlog kola Janis Burusis. Iskusni grčki centar je pružio još jednu odličnu partiju (18 pts, 11 sk) u tesnoj pobedi Laboral Kuće nad Efesom u Vitoriji do koje su Baski došli "prekovremenim radom", nakon produžetka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke