EL - Teo besneo, Fener vratio 'brejk'!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.02.2015.
20:18
Izvor: Sportske.net

Derbi meč 8. kola TOP 16 faze Evrolige u grupi "F" završen je pobedom Fenerbahče Ulkera koji je u Moskvi vratio "brejk" ekipi CSKA i stekao prednost u međusobnim duelima sa "Armejcima". Srpski internacionalci imali zapažen učinak, Teodosić isključen u zav

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Apsolutni derbi prvog kola druge runde takmičenja u TOP 16 fazi Evrolige odigran je u Moskvi gde su košarkaši CSKA ugostili Fenerbahče Ulker.

Turski sastav naneo je tek drugi poraz Moskovljanima u tekućoj evroligaškoj sezoni, a što je još važnije, Fenerbahče Ulker je pobedom sa 6 poena razlike ostvario bolji skor u međusobnim duelima sa CSKA.

Ekipa Željka Obradovića slavila je rezultatom 75:81 (10:17, 27:22, 21:20, 17:22) a utakmicu u Moskvi obeležio je i povratnički debi Anderja Kirilenka u domaćem timu.

Srpski internacionalci imali su zapažen učinak na večerašnjem susretu a najbolji je bio Nemanja Bjelica sa 11 poena i 13 skokova i 3 blokade!

Bogdan Bogdanović upisao je 13 poena i 6 skokova nakon kraće pauze zbog povrede, dok je Miloš Teodosić dospeo u centar pažnje u završnici susreta.

Plejmejker reprezentacije Srbije postigao je 14 poena i ostvario 6 asistencija u porazu CSKA pre nego što je u poslednjoj četvrtini pobeseneo na arbitre i zaradio isključujuću grešku.

Fenerbahče je "brejkom" u Moskvi prekočio CSKA na tabeli i sada zauzima drugu poziciju sa skorom 6-2. Moskovljani padaju na treće mesto zbog lošijeg međusobnog skora u duelima sa turskim sastavom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 27.02.2015
22:03

Profesor doktor Zoc,iako smo se naslusali ovde komentara kako je Zoc prosecan strucnjak od velikih kosarkaskih znalaca tipa, Doktor i ostali.