EL - Spanulisova magija, Oli sa 3-0 stiže u Beograd!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 31.10.2014.
21:10
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Neptunasa dokazali su da trijumf nad Crvenom zvezdom Telekom nije iznenađenje pošto su u trećem kolu grupne faze takmičenja izgubili od Olimpijakosa tek nakon produžetka.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Litvanski sastav iz Klaipede dokazao je večeras da pobeda nad Crvenom zvezdom Telekom u okviru drugog kola grupe "D" nije bila slučajnost i da će čak i najkvalitetniji timovi "lomiti zube" na Neptunasu.

Olimpijakos je u pretposlednjem meču trećeg kola grupe "D" tek nakon produžetaka savladao Neptunas rezultatom 81:85 (15:17, 15:21, 25:17, 21:21, 5:9) i tako zadržao maksimalan učinak.

Domaćin je kao i pre nedelju dana igrao borbeno pa je do produžetka stigao u poslednjih dvadesetak sekundi dok Grci nisu iskoristili napada za pobedu.

Vasilis Spanulis izrastao je u "meč vinera" pošto je od 9 datih poena Olimpijakosa u produžetku postigao 6!

Ako se uzme u obzir podatak da je Spanulis za 45 minuta postigao 34 poena, upisao 7 asistencija i 5 skokova, jasno je ko je klub iz Pireja u Litvaniji odveo do treće vezane pobede u grupi "D".

To znači da će u narednom kolu Olimpijakos sa skorom 3-0 gostovati ekipi Crvene zvezde Telekom u okviru četvrtog kola grupne faze Evrolige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke