EL - Savanović MVP 9. kola

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.12.2014.
23:15
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Duško Savanović poneo je zvanje najkorisnijeg igrača 9. kola grupne faze Evrolige nakon sjajnog izdanja u pobedi Bajerna nad poljskim Turovom.

fcb-basketball.de
fcb-basketball.de

Povezane vesti

Deveto kolo grupne faze takmičenja u Evroligi obeležile su sjajne partije srpskih internacionalaca koji "pečalbare" u najboljim evropskim klubovima.

Bogdan Bogdanović upisao je najbolju partiju u Evroligi od dolaska u Fenerbahče ali je Duško Savanović iskočio u prvi plan fantastičnim izdanjem u trijumfu Bajerna nad poljskim Turovim.

Ekipa Svetislava Pešića savladala je Turov rezultatom 95:89 a Duško Savanović je dominirao na terenu sa 31 postignutim poenom.

Za manje od 26 minuta provedenih na terenu Savanović je šutirao 7/10 za dva i 4/6 za tri poena a ostvario je i 6 skokova. Sa indeksom 37 Savan je ostavio konkurente daleko iza sebe i zasluženo poneo titulu najkorisnijeg igrača 9. kola.

Ono što kvari učinak srpskog internacionalca jeste činjenica da Bajern neće igrati u TOP 16 fazi pošto će takmičenje završiti na petoj poziciji na tabeli bez obzira na učinak u poslednjem duelu sa Fenerbahčeom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ivke89
Saturday, 13.12.2014
04:16

Baby Novicki, zgazio ih Savan, Mislim da jos moze da pomogne reprezentaciji.