EL - Posle Zvezde, Neptunas pobedio i Lučićevu Valensiju!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 13.11.2014.
20:02
Izvor: Sportske.net

Da pobeda protiv Zvezde nije bila samo jedan njihov bljesak, košarkaši litvanskog Neptunasa su potvrdili i večeras, u duelu sa Valensijom, našeg Vladimira Lučića.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Stvari u Zvezdinoj grupi u Evroligi postaju sve zanimljivije i neizvesnije. Za to se pobrinula ekipa Neptunasa, koju su mnogu unapred otpisali, ali oni su večeras upisali i drugi trijumf u Evroligi i pokazali da nisu odustali od borbe za Top 16.

Posle Crvene zvezde Telekom, oružje je u Litvaniji položila i Valensija, koja je poražena rezultatom 94-87 i tako ostala usamljena na dnu tabele Grupe D.

S obzirom da su u prošlom kolu protiv Laboral Kuće uspeli da ostvare prvu pobedu u ovoj grupi, očekivalo se bolje izdanje ekipe Valensije, ali je domaćin imao vođstvo čitavim tokom meča i na kraju zasluženo trijumfovao.

Gailijus sa 19 i Zavackas sa 15 poena bili su najefikasniji u pobedničkoj ekipi, a kod gostiju Pau Ribas sa 22 i Bojan Dubljević sa 18.

Naš Vladimir Lučić je za 26 minuta u igri upisao 12 poena, ali ni to nije bilo dovoljno Valensiji da večeras izbegne četvrti poraz u pet odigranih mečeva.

Podsetimo, u Grupi D večeras od 20:30 Laboral Kuća dočekuje Zvezdu, a 15 minuta kasnije počinje duel Olimpijakosa i Galatasaraja.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke