EL - PAO bolji od Barse pred gostovanje u Beogradu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.01.2017.
21:41
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Panatinaikosa upisali su jedanaestu pobedu u Evroligi, a rezultat iz Atine možda i nije tako nepovoljan za Crvenu zvezdu mt:s kako se čini u prvi mah.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Nadali su se navijači Crvene zvezde mt:s da će Barselona uspeti da iznenadi Panatinaikos i slavi u Atini i time "saplete" ekipu Panatinaikosa, ali je vicešampion Grčke ipak stigao do jedanaeste pobede.

Atinski "Zeleni" su u "OAKA Areni" slavili rezultatom 71:65 (15:13, 21:16, 18:17, 17:19) i sa trijumfom više u odnosu na Zvezdu preuzeli sedmo mesto na tabeli.

Panatinaikos je do trijumfa predvodio Janis Burusis sa dabl-dabl učinkom od 14 poena i 11 skokova, a pratili su ga Kej-Si Rivers sa 13, te Singlton i Majk Džejms sa po 10 poena.

U poraženom timu najefikasniji je bio Tajris Rajs sa 12 poena i 5 asistencija, dok je Džastin Doelman postigao 11 poena i ostvario 6 skokova.

Trijumf Panatinaikosa donekle ne odgovara Zvezdi jer "Zeleni" sada imaju trijumf više i dolaze u Beograd sa pozitivnom atmosferom.

Sa druge strane, Barsa je sve dalje od plej-ofa, a Zvezda će na svom terenu imati šansu da dobije PAO ali i da anulira onih -11 iz prve utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke