EL - Nevažan poraz Zvezdinih juniora

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 16.05.2015.
15:51
Izvor: Sportske.net

Juniorska ekipa Crvene zvezde Telekom poražena je od Žalgirisa u poslednjoj utakmici grupne faze takmičenja na Evroliginom završnom turniru u Madridu.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Aktuelni šampion Evrope doživeo je poraz u poslednjoj utakmici grupne faze takmičenja na završnom turniru Evrolige za juniore u Madridu ali će i pored toga igrati u finalu.

Crvenu zvezdu Telekom u subotu je savladao Žalgiris rezultatom 72:63 (25:19, 19:13, 14:20, 14:11) ali su izabranici Slobodana Klipe već obezbedili plasman u finale pa im poraz u trećem kolu grupe "B" nije napravio problem.

Strateg crveno-belih promešao je karte u današnjem susretu sa Litvancima a najefikasniji pojedinac bio je Aleksandar Aranitović sa 18 poena, 4 skokova i 4 asistencije.

Dvocifren učinak u redovima Crvene zvezde Telekom ostvario je još samo Vojislav Stojanović koji je postigao 12 poena i tome dodao 8 skokova i 7 asistencija.

Crvena zvezda Telekom završila je takmičenje u grupi "B" na prvoj poziciji na tabeli sa skorom 2-1 pa će u nedeljnom finalu igrati protiv domaćina turnira i prošlosezonskog finaliste Real Madrida.

Finalna utakmica Evroliginog završnog turnira za juniore na programu je u nedelju od 12 časova uz direktan prenos na Sport Klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak_Doctora!
Saturday, 16.05.2015
23:01

Aranitovic i Stojanovic mogu vec sada u prvi tim Zvezde. Zvezda ne mora vise skupo da placa strance, imamo nase klince koji ce igrati za mali novac a njihova prodaja doneti klubu veliku dobit. Ovo su zdrave noge na kojima Zvezda raste i tako i treba da bude, jer kuca se od temelja gradi a ne od krova.

avatar
Zvezdas od rodjenja
Saturday, 16.05.2015
16:42

Ponos Otadzbine.

avatar
Samo CZV
Saturday, 16.05.2015
16:23

Olympiakos dobija Real u nedelju i postaje seniorski prvak Evrope,dok juniori Crvene Zvezde odbijaju Real i odbranjuju titulu europskog prvaka.Evroliga cela CRVENO BELA!!!!!