EL - Možda nije MVP, ali je zato u petorci 19. kola!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 26.01.2017.
14:42
Izvor: Sportske.net

Plejmejker Crvene zvezde mts Stefan Jović ipak je nagrađen za briljantnu partiju protiv ekipe Baskonije.

Sportske.net/StudioALTAI/NikolaKrstić
Sportske.net/StudioALTAI/NikolaKrstić

Povezane vesti

Zvezda je slavilia u Vitoriji i to daleko lakše od očekivanog.

Izabranici Dejana Radonjića su još jednom pokazali da se nalaze u fantastičnoj formi, a jedan od najboljih na terenu bio je "general" Stefan Jović.

Maestralno je plej srpske reprezentacije dirigovao igrom Zvezde u napadu, bio je kao i uvek odličan i u odbrani a fascinira da je upisao četiri ukradene lopte, koliko je imala i čitava ekipa Baskonije.

Nije uspeo da dobije priznanje za najkorisnijeg igrača kola, ta nagrada je otišla Janisu Burusisu, ali je zato uvršten u petorku kola.

Pored njega tu u i Džon Dibler, koji je briljirao u pobedi Galate nad Makabijem (6/7 za tri), zatim Davide Paskolo iz Olimpije Milano, koji je sa 15 poena, šest skokova i tri asistencije bio jedan od najzaslužnijih za senazacionalnu pobedu Italijana nad Olimpijakosom, Gustavo Ajon iz Reala koji je sa 16 poena i osam skokova doprineo pobedi Reala nad Bambergom u Nemačkoj, kao i MVP 19. kola Janis Burusis.

Za najboljeg trenera izabran je legendarni Šarunas Jasikevičijus, čiji Žalgiris je savladao aktuelnog prvaka Evrope, ekipu moskovskog CSKA.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
marecareee
Thursday, 26.01.2017
15:49

Realno opet je Radonjić, mada smorio više da ga stavljaju 😂😂😂 Jasikivicijus od kad je islljucen, Zalgiris preokrenuo 😉