EL - Milanova stotka, nova pobeda Barse

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 10.11.2016.
22:52
Izvor: Sportske.net

Nove pobede u Evroligi ostvarile su ekipe Olimpije iz Milana i Barselone.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Olimpija iz Milana je stigla do treće pobede ove sezone u Evroligi.

Ekipa Jasmina Repeše je vodila čitav tok susreta, gostima iz Istanbula nisu dozvolili od sredine treće deonice da spuste razliku ispod 10 poena. Na kraju, ubedljivih 105:92.


Jednu od ključnih trojki ste mogli da vidite i na našem sajtu, Alesandro Đentile je pogodio uz zvuk sirene sa pola terena na kraju prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu održavali su prednost od preko 10 poena i na kraju sasvim zasluženo su došli do nove pobede u Evroligi, prekinuli su niz od tri poraza.

Najbolji je bio Rakim Sanders koji je zabeležio 22 poena i 7 skokova, dok je Alesandro Đentile ubacio 17. Miroslav Raduljica je imao 13 poena i 4 skoka, a Milan Mačvan 3 poena za samo 6 minuta.

Na drugoj strani Braun 16, Ertel 18 poena, a Danston je ubacio 17.

U poslednjem meču dana Barselona se mučila protiv Žalgirisa u prvom poluvremenu, ali je u nastavku uspela da prelomi i da na kraju slavi novu, četvrtu pobedu u Evroligi rezultatom 92:86.


Barsa je prvu osetniju prednost imala pred kraj treće četvrtine kada je povela sa 65:56, a sredinom poslednje deonice imali su i +10 (78:68).

Od tada počinje da se topi njihova prednost, gosti iz Litvanije stižu na samo tri poena zaostatka (80:77), ali je Barselona uspela da odbije i taj napad Žalgirisa poenima Vezenkova i trojkom Rajsa.

Žalgiris je trojkom Ulanovasa stigao do -2, ali to je bilo sve od njih za danas, nije bilo više vremena.

Rajs je upisao 20, Koponen 16, a na drugoj strani Motum je imao 26 poena, Jankunas 12.

Igrao je i Stefan Peno 5 minuta, pogodio je jednu trojku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke