EL - Lokosi srušili PAO trojkama

Autor: Lazar Mitrović
četvrtak 21.01.2016.
20:00
Izvor: Sportske.net

Četa Saše Đorđevića pretrpela je u Krasnodaru treći poraz u 4. kolu top 16 faze Evrolige, pošto u ključnim trenucima meča nije imala rešenje za izuzetno raspucanog Donteja Drejpera. Lokomotiva je zabeležila treću evroligašku pobedu nad 'Zelenim zecom' u t

paobc.gr/V.Stolis
paobc.gr/V.Stolis

Povezane vesti

Festival trojki viđen je na premijeri 4. kola Top 16 faze u duelu između Lokomotive Kuban i Panatinaikosa, posebno u završnici meča.

Nišanske sprave su bolje podesili domaći košarkaši i na kraju slavili zasluženu pobedu rezultatom 76:67.

U poslednjem kvartalu iskusno krilo 'zelenih' iz Atine, Adonis Focis, ubacio je tri vezane trojke, ali je na drugoj strani Dontej Drejper imao odgovor i pogodio čak četiri šuta van linije 6.75 u završnih deset minuta, utakmicu završio sa 20 postignutih poena, te Amerikancu za hrvatskim pasošem pripada titula junaka.

Malkolm Dilejni je ponovo bio sjajan, imao učinak od 14 poena, 6 asistencija i 5 skokova, i on je ubacio jednu bitnu trojku u finišu od tri koliko je pogodio ukupno. Dvocifren kod pobednika bio je još Entoni Rendolf sa 11 postignutih poena.

U poraženom taboru najefikasniji Džejms Feldin sa 13 poena, jedan manje ubacili su pomenuti Focis i Janković, koji je sve koševe dao u prvom poluvremenu. Miroslav Raduljica je postigao 11 poena i imao 6 skokova, Ognjen Kuzmić skroman sa 2 poena i 2 skoka.



Lokomotivi je ovo treća pobeda, a Panatinaikosu treći poraz u Top 16 fazi.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke