EL - Krle dominirao u pobedi Efesa, Vasileidis presudio Albi

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.10.2014.
22:54
Izvor: Sportske.net

Dosadašnji kapiten reprezentacije Srbije izrastao je u najboljeg pojedinca Efesa u trijumfu tog tima nad Dinamo Sasarijem, dok je u poslednjem meču drugog kola Obradovićeva Alba izgubila u Malagi trojkom u poslednjoj sekundi.

anadoluefessporkulubu.org
anadoluefessporkulubu.org

Povezane vesti

Današnji program drugog kola grupne faze Evrolige počeo je duelom Uniksa i Reala u Kazanju koji je završen pogotkom Serhia Ljulja u poslednjoj sekundi meča, a u istom maniru okončana je i poslednja utakmica drugog kola elitnog takmičenja.

Unikaha je trojkom u poslednjoj sekundi duela sa Albom slavila pobedu rezultatom 87:84 a junak meča bio je Kostas Vasileidis.

Za ekipu Unikahe Stefan Marković postigao je 6 poena, ostvario 4 skoka i tome dodao 4 aistencije. Bio je to drugi trijumf Unikahe kojim se tim iz Malage izjednačio sa moskovski CSKA na čelu tabele.

Anadolu Efes svrstao se u red ekipa koje su posle dve utakmice zadržale maksimalan učinak a tim iz Istanbula večeras je slavio na gostovanju Dinamo Sasariju.

Izabranici Dušana Ivkovića savladali su Dinamo Sasari rezultatom 75:82 (16:24, 24:23, 16:16, 19:19) a doskorašnji kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić bio je najbolji pojedinac u pobedničkom sastavu.

Centar Efesa postigao je 15 poena, upisao 3 skoka i 4 asistencije a još jedan bivši član Partizana imao je zapaženu rolu u pobedi turskog sastava. Bio je to Stefon Lasme koji je za manje od 20 minuta postigao 14 poena i ostvario 4 skoka.

U grupi "A" Efes i Real Madrid imaju skor 2-0 i dele lidersku poziciju na tabeli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke