EL - Komandant Teo odveo "Armiju" u 1/4 finale!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.03.2015.
19:52
Izvor: Sportske.net

Košarkaši moskovskog CSKA savladali su Anadolu Efes u okviru 10. kola TOP 16 faze Evrolige uz fantastičnu partiju srpskog internacionalca Miloša Teodosića.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Moskovski CSKA vratio se u pobednički ritam drugim vezanim trijumfom u grupi "F" TOP 16 faze Evrolige koji su u petak ostvarili u duelu sa ekipom Anadolu Efesa.

Šampion VTB Lige savladao je izabranike Dušana Ivakovića sa 88:83 (21:27, 22:12, 23:18, 22:26) uz sjajno dirigovanje srpskog plejmejkera Miloša Teodosića.

Nakon nešto lošijeg otvaranja utakmice CSKA se sredinom druge deonice vratio u egal a potom i preuzeo kontrolu nad dešavanjima na parketu.

Uz sjajnu igru Miloša Teodosića koji je imao podršku Saše Kauna, Sonija Vimsa i Kajla Hajnsa, Moskovljani su tokom drugog dela meča uspeli da trasiraju put ka osmoj pobedi koja im praktično već sada obezbeđuje mesto u četvrtfinalu.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je naš Miloš Teodosić sa 20 poena i 9 asistencija. Pratio ga je Saša Kaun sa 16 poena i 6 skokova, Soni Vims je ubacio 13 a Kajl Hajns dva manje.

Još jedan srpski internacionalac imao je zapažen učinak u Moskvi. Bivši centar CSKA Nenad Krstić postigao je 13 poena i ostvario 6 skokova i 3 asistencije u porazu Anadolu Efesa koji posle 10 utakmica ima skor od 4 pobede i 6 poraza.

U četvrtak je u grupi "F" odigrana prva utakmica 10. kola. Nižnji Novgorod savladao je Laboral Kuću a do kraja večeri sastaće se Armani i Unikaha, odnosno Olimpijakos i Fenerbahče Ulker.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke