EL - Fener i Bjelica nastavljaju da melju!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.03.2015.
20:55
Izvor: Sportske.net

Evroligaške utakmice Fenerbahčea postale su tako tipske da iz kola u kolo komotno možemo da koristimo identičan naslov. Tim Željka Obradovića niže pobede a Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović pružaju konstantno dobre partije.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši Fenerbahče Ulkera upisali su devetu vezanu pobedu u TOP 16 fazi Evrolige pošto su u okviru 12. kola grupe "F" večeras savladali Unikahu rezultatom 78:63 (19:21, 20:12, 24:12, 15:18).

Izabranici Željka Obradovića stigli su tako do desete pobede u TOP 16 fazi što im garantuje ostanak na liderskoj poziciji u grupi "F" bez obzira na ishod ostalih mečeva.

Još jednom su najbolji pojedinci u ekipi iz Istanbula bili Amerikanac Endrju Gaudlok i srpski internacionalci Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović.

Krilni centar Fenerbahčea upisao je još jedan "dabl-dabl" od 15 poena i 11 skokova, dok je bivši košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović postigao 11 poena uz fantastičnu trojku u stilu Dušana Kecmana.


Na drugoj strani istakao se Stefan Marković koji je za 23 minuta na parketu postigao 10 poena i ostvario 4 asistencije.

Do kraja TOP 16 faze Evrolige šampion Turske gostuje Laboral Kući a potom dočekuje Anadolu Efes. Plasman u četvrtfinale je obezbeđen a u slučaju još dve pobede Fener bi kao prvi iz grupe "F" ušao u eliminacionu fazu takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke