EL - Efes iskalio bes na Limožu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.11.2015.
21:14
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Anadolu Efesa prekinuli su niz od tri vezana poraza pobedom protiv Limoža u okviru 6. kola grupne faze Evrolige.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Nakon tri uzastopna poraza od koji poslednja dva u produžetku, košarkaši Anadolu Efesa upisali su pobedu u susretu 6. kola grupne faze Evrolige.

Vicešampion Turske savladao je Limož na domaćem terenu rezultatom 92:74 (25:20, 26:15, 19:22, 22:17) u poslednjoj utakmici 6. kola u evroligaškoj grupi "B".

Izabranici Dušana Ivkovića ni u jednom trenutku nisu dovodili pobedu u pitanje, a perjanice Efesa na večerašnjem meču bili su Derik Braun sa 21 poenom i 5 skokova, odnosno Tomas Ertel koji je postigao 20 poena i upisao 5 asistencija.

Jakuba Dijavara bio je najefikasniji u poraženom sastavu sa 17 poena, ali i četiri uzgubljene lopte. Bivši plejmejker Partizana Leo Vesterman pružio je solidnu partiju pošto je pored 11 poena zabeležio i 4 skoka i 7 asistencija.

Nakon večerašnjeg duela u Istanbulu na tabeli grupe "B" vodi Olimpijakos sa skorom 5-1, prati ga Laboral Kuća sa četiri pobede, dok Anadolu Efes i Cedevita imaju po tri pobede i tri poraza.

Ekipa Limoža zauzima petu poziciju na tabeli sa dve pobede i četiri poraza, a Armani Milano verovatno neće uspeti da se domogne TOP 16 faze pošto tavori na poslednjem mestu sa samo jednom pobedom na šest utakmica.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke