EL - 'Braća' odigrala za Zvezdu, Atina pripada Olimpijakosu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.01.2017.
21:56
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Grčke upisao je jedanaestu pobedu u Evroligi, pošto je u okviru 16. kola slavio u atinskom derbiju. Rezultat u Pireju ide na ruku Crvenoj zvezdi mt:s.

esake.gr
esake.gr

Povezane vesti

Košarkaši Olimpijakosa nastavili su seriju pobeda u međusobnim mečevima sa gradskim rivalom Panatinaikosom, pošto su večeras u okviru 16. kola Evrolige ostvarili novu pobedu nad "Zelenima".

Ekipa Janisa Sferopulosa slavila je u "Dvorani Mira i Prijateljstva" rezultatom 77:69 (17:11, 21:26, 17:13, 22:19) i tako na određeni način učinila uslugu i našoj Crvenoj zvezdi mt:s.

Trojac Spanulis - Papapetru - Birč vodio je Olimpijakos do jedanaestu pobede u Evroligi, a najefikasniji je bio Janis Papapetru koji je postigao 13 poena.

Vasilis Spanulis je pored 12 ponea u pisao 7 asistencija, dok je Kem Birč bio nepogrešiv iz igre (5/5 za dva), a ostvario je i 9 skokova. Naš Nikola Milutinov na terenu je proveo četiri minuta i za to vreme je upisao 2 poena.

Majk Džejms sa 24 i Kej-Si Rivers sa 23 poena bili su najefikasniji igrači u poraženom sastavu.

Panatinaikos posle večerašnjeg poraza ima skor 9-7 što odgovara Crvenoj zvezdi mt:s koja ima pobedu manje, a pritom u nastavku sezone na svom terenu igra protiv "Zelenih".

Olimpijakos drži korak za vodećim ekipama i trenutno je na koti 11-5.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke