EL - Bogdan ostao bez priznanja zbog poraza Fenera

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 11.03.2017.
15:21
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Bogdan Bogdanović mogao je da se okiti titulom najkorisnijeg igrača 25. kola Evrolige ali je Fenerbahče 'uprskao stvar'.

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Francuski košarkaš Nando De Kolo imenovan je za najkorisnijeg igrača 25. kola Evrolige, pošto je u trijumfu moskovskog CSKA nad Galatasarajem sakupio 26 indeksiranih poena.

Plejmejker "Armejaca" postigao je 22 poena i ukrao 4 lopte protivničkim igračima što mu je donelo pomenuti indeks korisnosti koji nije najbolji u 25. kolo.

Košarkaš Darušafake Bredli Vonamejker sakupio je 29 indeksiranih poena u porazu svog tima od Olimpijakosa, a da je Fenerbahče savladao Baskoniju za MVP-a bi bio proglašen Bogdan Bogdanović.

Srpski internacionalac je imao isti indeks korisnosti kao Nando De Kolo ali je postigao 26 poena i upisao 8 asistencija što je bolji učinak od Francuza.

Ako je za utehu, Bogdan Bogdanović je u minulom evroligaškom kolu bio najbolji strelac (26 pts) ispred Vonamejkera (23 pts) u De Koloa (22 pts), a zauzeo je i treće mesto na listi najboljih asistenata iza Serhija Ljulja (10 as) i Kevina Pangosa (9 as).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 11.03.2017
18:24

Teo, Bogdan, Kalina, Bjelica, Jokić; Jović, Nedović, Simonović, Mačvan, Radulja;

avatar
Peca Kodzo
Saturday, 11.03.2017
18:56

To je to. A ko su jos dvojica?

avatar
Maximovic
Saturday, 11.03.2017
23:28

Verujem da ce Markovic da promeni odluku I da nas odvede na tron evrope pa onda nek se rastaje jer ipak je on nezamenjiv sraf ovog tima. A pored njega ja bi poveo jos nekog dobrog defanzivca jer sutera imamo I previse a moje misljenje je da je mozda najbolja trenutna opcija Milosavljevic. Mada podrzavam Saleta sta god da odluci. :)