EL - Bobi predao "štafetu" Krletu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 23.04.2015.
23:39
Izvor: Sportske.net

Anadolu Efes je u četvrtfinalu plej-ofa Evrolige nabasao na Real Madrid pa nije bilo realno očekivati da domaćin fanal-fora bude eliminisan od strane turskog predstavnika.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Izabranici Dušana Ivkovića propustili su svoje šanse u drugom meču kada su prokockali "+17" i šansu da u Madridu dođu do "brejka". Realu je bilo dovoljno da dobije jedan meč u Istanbulu što je Kraljevski klub uradio i tako overio plasman na F4.

Ono što posle četiri utakmice Anadolu Efesa i Real Madrida ljubitelje košarke u Srbiji posebno raduje jeste podatak da je Nenad Krstić bio najdominantniji pojedinac plej-of serije.

Dosadašnji kapiten reprezentacije Srbije završio je plej-of seriju sa prosekom od 16.3 poena, 5.8 skokova i 22.8 indeksiranih poena po meču što mu je donelo zvanje najkorisnijeg igrača TOP 8 faze.

Na taj način Krstić je nastavio dominaciju srpskih košarkaša u Evroligi, pošto je posle preliminarne runde i TOP 16 faze takmičenja zvanje MVP-a pripadalo Bobanu Marjanoviću.

Dodajmo i to da je Nemanji Bjelici sa prosekom od 11 skokova po utakmici pripalo zvanje najboljeg skakača TOP 8 faze, a kako će Srbija imati trojicu košarkaša na fajnal-foru ostaje nam nada da će posle Bobija i Krleta titula MVP-a na kraju završiti u rukama Miloša Teodosića, Nemanje Bjelice ili Bogdana Bogdanovića.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke