EL - Barsa preslišana u Pireju

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 29.12.2015.
21:55
Izvor: Sportske.net

Ubedljivom pobedom nad ekipom Barselone košarkaši Olimpijakosa krenuli su u pohod na TOP 8 najkvalitetnijeg takmičenja u Evropi.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši Olimpijakosa upisali su prvu pobedu u okviru TOP 16 faze Evrolige, pošto su večeras u "Dvorani mira i prijateljstva" ubedljivo savladali Barselonu.

Crveno-beli iz Pireja slavili su rezultatom 74:62 (14:14, 25:12, 17:14, 18:22) a pitanje pobednika praktično je bilo rešeno posle prvog poluvremena.

Svi košarkaši Olimpijakosa koji su ulazili u igru upisali su se u listu strelaca a najefikasniji je bio Vasilis Spanulis sa 11 poena i 9 asistencija, dok je Otelo Hanter dodao 10 poena i 5 skokova.

Srpski internacionalac iz redova grčke ekipe Nikola Milutinov na terenu je proveo 13 minuta tokom koji je postigao 2 poena i ostvario 2 skoka.

Na drugoj strani su se izdvojili Ante Tomić sa 16 i Tomaš Satoranski sa 12 poena, s tim što pomenuta dvojica nisu imali adekvatnu podršku saigrača.

Podsećamo da je ranije danas u okviru grupe "F" Himki iznenadio CSKA i upisao prvu pobedu, a poslednja utakmica u ovoj grupi na programu je u sredu kada se sastaju Real Madrid i Brose Baskets.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke