EL - Barsa nosi pobedu iz Atine, Teo iz Španije!

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 05.03.2015.
22:36
Izvor: Sportske.net

Barselona i CSKA su opravdali ulogu favorita i zabeležili važne pobede na gostovanjima Panatinaikosu i Laboral Kući.

vtb-league.com
vtb-league.com

Povezane vesti

PAO je odlično počeo meč, dobio prvu četvrtinu, ali je odgovor Barselone bio brutalan. Katalonci su dobili drugu četvrtinu sa 15 poena prednosti i tako otišli sa osetnom prednošću na poluvreme.

PAO se vratio u trećoj četvrtini i uveo meč u neizvesnu završnicu, ali je Barsa ipak izdržala i zabeležila značajnu pobedu rezultatom 77:81.

Najbolji kod Panatinaikosa bili su Batista i Gist sa 16, odnosno 14 poena, dok je u pobedničkom timu bio sjajan Dolman sa 21 poenom.

I meč između Laboral Kuće i CSKA je bio vrlo uzbudljiv. Domaći tim je otvorio utakmicu neverovatno, poveo je 27:15 posle prve četvrtine, ali u ostatku meča se CSKA malo po malo primicao i na kraju uspeo da dođe do pobede.

Domaćin je bio predvođen neverovatnim Adamsom koji je praktično sam igrao, ali na kraju i koštao svoj tim pobede jer je promašivao u poslednjem minutu, pa je meč završen rezultatom 74:81.

Adams je postigao 31 poen, a pratio ga je San Emeterio sa 14. Kod CSKA, Teodosić nije imao preterano dobar meč, postigao je 11 poena, ali je ujedno uzeo i 13 šuteva iz igre. Ipak, naš plej je dodao 8 asistencija, uz samo jednu izgubljenu loptu.

Najefikasniji kod Armejaca bio je Fridzon sa 13 poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke