EL - 'Armija' sa štitom iz Pireja, Teo bacao magiju!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.11.2016.
21:56
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Evrope slavio je večeras u košarkaškom klasiku i zadržao stoprocentan učinak u Evroligi. Miloš Teodosić podsetio Pirej kakav je majstor.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši moskovskog CSKA uspeli su da odnesu pobedi iz Pireja i da nakon pet odigranih utakmica u Evroligi zadrže oreol nepobedivosti.

Moskovljani su kao gosti slavili u "Dvorani Mira i prijateljstva" rezultatom 81:75 (25:21, 19:7, 22:23, 15:24) pa će posle petog kola ostati usamljeni na vrhu evroligaške tabele sa skorom 5-0.

Šampion Evrope kontrolisao je dešavanja na terenu tokom većeg dela utakmice, praktično do poslednjih trenutaka, ali je na kraju strahovao za pobedu.

Maksimalna prednost CSKA iznosila je 16 poena, a tek u završnici Olimpijakos uspeva da "siđe" na jednocifreni zaostatak (77:71) i da unese neizvesnost.

Činilo se da će domaćin uspeti u potpunosti da se vrati u meč ali su ishitrena rešenja u napadu i dobar ofanzivni skok košarkaša CSKA na kraju presudili u poslednjem minutu pa je "Armija" upisala još jednu pobedu u Evroligi.

Srpski internacionalac Miloš Teodosić postigao je večeras 10 poena i upisao 5 asistencija, a Evropa i večeras priča o tome kako je srpski čarobnjak bacio magiju i proturio loptu kroz noge spojivši tako Kajla Hajnsa sa obručem.


Najefikasniji u redovima moskovskog CSKA bioje Nando De Kolo sa 23 poena, 9 skokova i 3 asistencije, dok se nadrugoj strani istakao Jorgos Printezis sa 26 poena i 7 skokova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke