EK - Sjajni Gagi i Elmedin presudili Arisu, Aleksandrov bolji od Tepića i drugova!

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.01.2016.
21:00
Izvor: Sportske.net

U večerašnjim utakmicama trećeg kola Top 32 faze Evrokupa najbolji utisak od naših košarkaša ostavio je Dragan Milosavljević.

albaberlin.de
albaberlin.de

Povezane vesti

Berlinska Alba je pred svojim navijačima u trećem kolu Grupe J dočekala solunski Aris i na kraju ubedljivo slavila, rezultatom 82-67, iako su gosti bili ravnopravan rival tokom prve tri deonice.

Sjajna igra domaćina u poslednjoj četvrtini bila je presudna za ishod ovog meča, a Obradovićev tim su do trijumfa predvodili Elmedin Kikanović sa 22 poena i naš Dragan Milosavljević sa 16 poena i čak 10 skokova.

Ovo je druga pobeda Albe u ovoj grupi, a Aris je pretrpeo drugi poraz.

Ranije večeras, u Grupi I, još jedan nemačko-solunski duel pripao je Nemcima. Naime, ekipa Oldenburga je kao gost savladala ekipu PAOK-a sa 81-68, uz devet poena Nemanje Aleksandrova u pobedničkoj ekipi.

Kod domaćih, Milenko Tepić je igrao samo osam minuta i upisao dva poena, odličan je bio Nikola Marković sa 11 poena i 13 skokova, dok je Uroš Duvnjak upisao četiri poena.

U istoj grupi večeras igraju Valensija i Limož, na debiju Duška Vujoševića na klupi francuskog kluba. taj meč je počeo u 20:45h.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke