EK - Partizanovi rivali sve jači!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.07.2017.
13:58
Izvor: Sportske.net

Dok Partizan pre svega očekuje izbor novog predsednika, kako bi se znalo sa kojim budžetom i ciljevima ekipa ulazi u sledeću sezonu, njegovi rvali iz Grupe C Evrokupa uveliko se pojačavaju.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Samo danas su se pojavile već dve vesti o novim pojačanjima pojedinih ekipa iz pomenute Grupe C Evrokupa.

Francuski Limož od danas je jači za 30-godišnjeg beka Keneta Hajesa, koji je prošlu sezonu proveo u turskom Bujukčekmečeu, gde je u proseku beležio 16.4 poena i 3.6 asistencija u 29 odigranih utakmica u šampionatu Turske.

Tokom karijere je imao kraću epizodu i u Klivlendu, ali je najviše vremena proveo u Evropi, gde je nastupao i za izraelski Makabi Ašdod, zatim za Galil sa kojim je 2013. osvojio Balkansku ligu, pa italijansku Kremonu, kazahstansku Astanu, ali i špansku Unikahu

Nedugo zatim, i Lokomotiva Kubanj je potvrdla angažovanje novog pojačanja. U ptanju je bek Trevor Lejsi, koji je sa ovim ruskim klubom potpisao dvogodišnji ugovor.

Lejsi ima 25 godina, a u Lokomotivu je došao iz italijanskog Sasarija, za koji je prosečno u italijanskoj ligi upisao 10.8 poena, 3.2 skoka i 2.7 asistencija.

''Sjajno je da je klub na tako visokom nivou pokazao interesovanje za mene. Jedva čekam novu sezonu i susret sa svojim novom saigračima'', poručio je Lejsi posle potpisivanja ugovora.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke