EK - Micov blistao u Strazburu, Francuzi nose "+4" u Istanbul

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.04.2016.
22:51
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Strazbura savladali su Galatasaraj u prvom meču finala Evrokupa ali im razlika kojom su dobili turskog predstavnika ne garantuje miran put u Istanbul.

eurocupbasketball.com
eurocupbasketball.com

Povezane vesti

Prvi meč finala Evrokupa odigran je u petak u Strazburu gde je istorimeni sastav ugostio Galatasaraj.

Francuski predstavnik slavio je rezultatom 66:62 (7:8, 16:16, 20:21, 23:17) pa će na revanš u Istanbulu poneti četiri poena prednosti što po pitanju borbe za trofej ne predstavlja ništa posebno.

Strazburu i Galatasaraju pošlo je za rukom da odigraju četvrtinu u kojoj je postignuto ukupno 15 poena, a ništa efikasnija nije bila ni druga deonica pa se na odmor otišlo sa rukometnih 23:24!

Domaćin je u četvrtoj četvrtini uspeo da stekne nešto osetniju prednost ali je do poslednjeg zvuka sirene nije zadržao pošto je Galatasraj uspeo da smanji na pristojnih -4 uoči revanša u Istanbulu.

Najefikasniji pojedinac u redovima turskog sastava bio je srpski internacionalac Vladimir Micov sa 17 poena i 5 skokova, a bivši član Crvene zvezde Telekom Blejk Šilb postigao je 12 poena uz 8 skokova.

Luis Kembel sa 16, odnosno Lelu i Hauard sa po 11 poena bili su najefikasniji u redovima Strazbura koji će za pet dana (27. aprila) u Istanbulu braniti prednost od četiri poena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sad il\' nikad!
Saturday, 23.04.2016
16:09

Mnogo slaba kosarka u ovom Evrokupu , pocnem da gledam al me zaboli glava pa menjam na golf... Valjda ce se kvalitet kosarke u EK poboljsati u narednoj sezoni gde ce ucestvovati jos 8 EL ekipa od pocetka.

avatar
Ninoslav Krejic
Friday, 22.04.2016
23:56

Voleo bih da Galatasaraj bas zbog Micova osvoji Evrokup Micovu je vreme da se oproba u Spaniji ili Francuskoj