EK - Marković ponovo pokazao zašto je potreban Srbiji!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.11.2016.
21:02
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalci imali su još jedno dobro veče u Evrokupu, s tim što se Stefan Marković na kraju radovao trijumfu Zenita, dok je Milosavljevićeva Alba poražena na gostovanju Himkiju.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Srpski košarkaš Stefan Marković upisao je još jedan sjajan nastup u dresu Zenita i tako pomogao klubu iz Sankt Peterburga da stigne do novog trijumfa u Evrokupu.

Zenit je kao gost savladao Mursiju rezultatom 90:77 (22:10, 25:22, 21:25, 22:20) i tako zadržao drugo mesto na tabeli Grupe C ispred Unikahe, a iza minhenskog Bajerna.

Stefan Marković je večeras odigrao jako dobro pa je meč završio sa 14 postignutih poena i 11 asistencija čime je treći put na šest odigranih utakmica ostvario dabl-dabl učinak.

Zanimljivo je da srpski internacionalac posle šest utakmica u Evrokupu ima prosek od 11.3 poena i 11 asistencija po meču, a nije zanemarljiv ni statistički podatak koji kaže da Marković prosečno beleži 3.2 skoka po utakmici.

Bivši kapiten Partizana Dragan Milosavljević večeras je postigao 12 poena i zabeležio 7 asistencija u porazu Albe od Himkija (88:77) čime je nastavio seriju odličnih partija u dresu "Albatrosa" na evropskoj sceni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke