EK - Lovernj ugostio Lea, Himki bolji od Limoža!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.01.2015.
19:13
Izvor: Sportske.net

Nepunih godinu dana nakon što su napustili Partizan bivši francuski internacionalci koji su nosili crno-beli dres našli su se na parketu u ulozi rivala.

vtb-league.com
vtb-league.com

Povezane vesti

Francuski internacionalci Leo Vesterman i Žofri Lovernj ostavili su neizbrisiv trag u Partizanu i to zahvaljujući svom odnosu koji su imali prema srpskom klubu a tek onda zbog učinka na terenu.

Njih dvojica su prethodnog leta napustili klub iz Humske i krenuli svako na svoju stranu. Kapiten Partizana Žofri Lovernj preselio se u Himki, Vesterman u Barselonu koja ga je poslala na pozajmicu u Limož.

Igrom sudbine dvojica Francuza našli su se večeras na parketu u ulogama rivala pošto se njihovi klubovi takmiče u grupi "J" Last 32 faze Evrokupa.

Himki je u okviru drugog kola takmičenja ugostio Limož u Podmoskovlju i slavio rezultatom 79:70 (20:9, 17:22, 17:16, 25:23) što znači da je susret starih znanaca završen slavljem Žofrija Lovernja.

Bivši krilni centar Partizana ubacio je 7 poena i dodao 3 skoka u pobedi svog tima, dok je Leo Vesterman imao skroman učinak od svega 3 poena.

Na stranu rezultat i učinak ruskog i francuskog kluba, dvojica momaka koji spadaju među miljenike južne tribine imali su prilike da se na kratko vide i da osete kako je kada igraju jedan protiv drugog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ali samo vi sektasi
Wednesday, 14.01.2015
20:15

Krstic, Bogdanovic, Bjelica (isto bio kod nas), Kinsi/Kinzi, Gist, Lovernj, Vesterman. GIGANT!