EK - Fantastični Srbi, blistali Milosavljević i Jelovac!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.10.2015.
22:52
Izvor: Sportske.net

Prve četiri utakmice 4. kola grupne faze Evrokupa odigrane su u utorak uveče a srpski internacionalci imali su sjajan učinak. U dresu Albe blistao je Dragan Milosavljević, a fantastično veče imao je i Stevan Jelovac.

albaberlin.de
albaberlin.de

Povezane vesti

Četiri utakmice drugog kola grupne faze Evrokupa odigrane su u utorak uveče u Solnoku, Berlinu, Bonu u Valensiji.

Poseban osvrt napravićemo na duel u nemačkoj prestonici gde je ekipa našeg Saše Obradovića savladala Ređo Emiliju rezultatom 82:76 (16:20, 24:25, 21:16, 21:15) čime je stigla do prvog trijumfa u Evrokupu.

Sjajne partije iz Bundeslige Dragan Milosavljević je preneo na večerašnji susret sa italijanskom ekipom pošto je za 31 minut postigao 17 poena (1/3 za dva, 2/3 za tri, 9/9 sa penala), upisao 6 skokova i 3 asistencije.

Takav učinak doneo je bivšem kapitenu Partizana i reprezentativcu Srbije titulu najboljeg pojedinca na utakmici što će Milosavljeviću dodatno povećati samopouzdanje pred nastavak sezone.

U okviru grupe "A" Bilbao je kao gost slavio protiv Bona rezultatom 90:81, a Srbin Dejan Todorović bio je nepogrešiv jer je za 15 i po minuta postigao 14 poena uz 3/3 za dva, 2/2 za tri i 2/2 sa penala!

Solnok je kao domaćin pretrpeo ubedljiv poraz od Lijetuvos Ritasa (89:65) ali je Strahinja Milošević odigrao solidno pošto je postigao 11 poena i upisao 4 skoka.

Španski derbi u grupi "C" između Valensije i Saragose pripao je "Slepim miševima" ali je zato Stevan Jelovac briljirao u poraženom sastavu.

Pomenuti košarkaš postigao je 18 poena, upisao 5 skokova i dve asistencije, dok je na drugoj strani Vladimir Lučić ostao bez učinka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ristic Goran
Wednesday, 21.10.2015
01:59

Ljudi šta je sa ovim Lučićem, ja sam mislio da će da pojede špansku ligu i da nam bude jedan od vodećih u reprezentaciji. nDelija