EI - Bronza za srpske basketaše!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 26.06.2015.
17:33
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije u basketu '3x3' osvojila je u petak bronzanu medalju na prvim Evropskim igrama koje se održavaju u prestonici Azerbejdžana.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Srpski basketaši uspeli su da donesu još jedno odličje našoj zemlji na prvim Evropskim igrama u Bakuu pošto su u petak savladali selekciju Slovenije u utakmici za treće mesto.

Reprezentativci Srbije u basketu '3x3' slavili su rezultatom 21:14 protiv selekcije Slovenije čime su se okitili bronzanim odličjem!


Najefikasniji u srpskoj reprezentaciji bio je Dejan Majstorović sa 13 poena, dok su Marko Ždero i Marko Savić postigli po četiri poena. Na drugoj strani Jure Erzen postigao je 7 poena a Boris Jersin 6, dok je Dario Krejić dodao jedan poen.

Naši reprezentativci imali su sjajan procenat u šutu za jedan poena pošto su postigli pet poena iz sedam pokušaja. U šutu za dva imali su 25% pogodaka a sa linije penala 77% (10/13).

Na taj način basketaši su doneli 14. medalju našoj zemlji na prvim Evropskim igrama, drugu kada se računaju samo bronzana odličja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 26.06.2015
20:59

steta sto nije zlato pa da vam napravimo docek ... da dodje 50 000 ljudi da bodri srBske junake , heroje , magistre , lektore , mesije , olicenja svetosti i svega najboljeg sto je univerzum dao otkako postoji , i ostalu elitu koja Srbija ima ...

avatar
Ashburton Grove
Friday, 26.06.2015
17:40

Svaka cast momci!