Edo Murić se oprostio od Partizana! Ovo je njegova poruka ''Grobarima''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.07.2016.
11:47
Izvor: Sportske.net

Dan posle jučerašnje informacije da je njegova saradnja sa Partizanom okončana, slovenački internacionalac se oglasio na Tviteru.

aba-liga.com/kkpartizan.rs
aba-liga.com/kkpartizan.rs

Povezane vesti

Edo Murić i definitivno nije više član Partizana.

Ta informacija se pojavila juče, po kojoj bi Slovenac trebalo da karijeru nastavi u turskom Banvitu, a on je danas na Tviteru i sam potvrdio da se od Partizana oprostio.

''Hvala Partizanu i crno-beloj porodici za dve prelepe godine pune uspomena. Želim vam sve najbolje u nastavku. Zauvek u srcu'', poručio je Murić u današnjoj poruci.

Podsetimo, on je imao još jednu godinu ugovora sa Partizanom, ali uz opciju da po isteku prve dve može da promeni sredinu, što je on i učinio.

U protekle dve godine je pokazivao veliku želju da se što bolje predstavi u crno-belom dresu, ali su ga povrede sprečile da pokaže mnogo više.

Iz Partizana odlazi bez osvojenog trofeja, što i nije iznenađenje, imajući u vidu da je u redove crno-belih došao u najteže vreme po naš najtrofejniji košarkaški klub, koji se još uvek nije oporavio od velikih finansijskih problema iz prethodnih godina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke