Edo Murić se ne plaši nepobedive Zvezde!

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.01.2015.
10:56
Izvor: Sportske.net, Sport

Slovenački reprezentativac oporavio se od povrede i na ulasku u najvažniji deo sezone trebalo bi da predstavlja veliko pojačanje za aktuelni sastav crno-belih.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Posle brojnih kadrovskih problema sa kojima se suočavao Partizan od početka aktuelne sezone, trener Duško Vujošević sada može da računa na sve raspoložive igrače, što se već vidi i po poslednjim rezultatima i seriji od šest vezanih pobeda u ABA ligi.

Letošnji novajlija Edo Murić je veliki deo sezone propustio zbog povrede, ali ona je sada prošlost i Slovenac sada ima ogroman motiv da dokaže da je Partizan napravio pravi potez kada ga je letos angažovao.

''Dok sam pauzirao, tim se kompletirao i uigrao. Nisam znao šta da očekujem i povratak može da bude komplikovan, ali sada je sve u redu. Najvažnije je da smo svi na broju i zdravi, ali i da tako ostane do kraja sezone'', jasan je Murić, a prenosi ''Sport''.

Ligaški deo sezone se polako bliži kraju, uskoro će i plej-of, gde bi Partizan, kako sada stvari stoje, u polufinalu mogao da se nameri na još uvek nepobedivu Crvenu zvezdu Telekom u ABA ligi.

Ali, ni ta Zvezdina ''nepobedivost'' ne plaši borbenog Slovenca. On baš jedva čeka te duele.

''Nikoga se ne plašimo i ne postoji rival u regionalnom takmičenju koga ne možemo da dobijemo! Pogotovo, jer imamo prostora za napredak. Znači, nisu u pitanju nikakve pretnje, nego igramo na mnogo višem nivou nego na početku sezone. I tek ćemo da igramo...'', poručuje Murić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke