Edo Murić dočekao fotografiju sa idolom!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.01.2015.
20:04
Izvor: Sportske.net

Košarkaš Partizana Edo Murić pohvalio se na "Instagramu" fotografijom sa svojim idolom koju je, kako je i sam priznao, čekao mnogo godina.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Krilni košarkaš šampiona Srbije Edo Murić ostvario je davnašnju želju dolaskom u Partizan a selidba u Beograd omogućila mu je da se upozna sa svojim igračkim idolom.

Slovenac je na svom "Instagram" profilu podelio fotografiju sa Dejanom Bodirogom a uz nju je išao i propratni tekst kojim je Murić objasnio koliko mu ta slika znači.

"Dok sam pravio svoje prve košarkarške korake, mnogo sam voleo da gledam i uživam dok je Bodiroga igrao. Uvek sam imao želju da se jednog dana slikam sa njim. Prošlo je mnogo vremena, ali eto danas smo se napokon sreli i nisam propustio priliku" napisao je Murić.

Reprezentativac Slovenije priključio se Partizanu posle četiri godine igranja za Krku a dolazak u Beograd otvorio mu je nove mogućnosti poput upoznavanja košarkaških legendi koje su obeležile završnicu prethodnog i početak novog milenijuma.

Edo Muric

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pontus
Wednesday, 28.01.2015
22:07

Ja pomislio da se slikao sa Kalinom...

avatar
Petar Petar
Thursday, 29.01.2015
02:40

Sramota je da kada vidis ovog gore na slici uopste i pominjes neke nebitne likove. Ali dobro, neke stvari nikada necete nauciti.