Džoš Skot MVP kola u ABA ligi

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 13.02.2017.
10:36
Izvor: Sportske.net

Još jednom sjajnom partijom koju je prikazao u dresu skopskog MZT-a krilni centar Džoš Skot stigao je do zvanja najkorisnijeg igrača kola u regionalnoj ABA ligi, prvi put u sezoni.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Krilni centar MZT-a iz Skoplja Džoš Skot poneo je zvanje najkorisnijeg igrača 22. kola regionalne ABA lige, pošto je još jednom imao najveći indeks korisnosti, ali je ovoga puta i njegov tim savladao rivala.

Dva puta je u dosadašnjem toku sezone Džošu Skotu izmicalo iz ruku priznanje za najkorisnijeg igrača kola pošto je MZT gubio mečeve na kojima je briljirao, a kako je ovoga puta u Skoplju savladana Krka nije bilo prepreke da Amerikanac ponese zvanje MVP-a 22. kola.

Džoš Skot je u trijumfu MZT-a nad Krkom (89:65) postigao 24 poena, ostvario 13 skokova, upisao 2 blokade i 1 asistenciju za ukupno 34 indeksirana poena.

Tituli najkorisnijeg igrača kola Džoš Skot je pridodao i zvanje najboljeg skakača 22. kola, a pored krilnog centra MZT-a po učinku su se izdvojili još Antibija Voler i Dejan Davidovac (28 poena), Nikola Rebić (10 asistencija), te Jakov Vladović i Ron Kari (4 ukradene lopte).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke