Džoš Akojon se vraća u evropsku košarku!

Autor: Milovan Longinov
subota 30.01.2016.
10:18
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji košarkaš Partizana vraća sa u evropsku košarku posle nekoliko meseci.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nakon neuspele i kratke epizode u Partizanu, Akojon se vratio u Kinu, da bi ove zime prihvatio ponudu italijanskog Dinamo Sasarija.

Specijalizovani košarkaški portal Sportando potvrdio je da će Akojon zameniti Markeza Hajnsa koji odlazi u Panatinaikos.

Ovaj izvor ističe da je Akojon sezonu počeo u Kini gde je beležio u proseku 32 poena po meču, kao i da je prethodnu sezonu završio u dresu Partizana.

Podsetimo, Akojon je u drugom delu prošle sezone pojačao Partizan, ali nije ispunio očekivanja pa je ugovor sa njim raskinut posle svega mesec i po dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Budimo.ljudi
Saturday, 30.01.2016
14:52

Čovek ima sasvim pristojnu visinu, prosečnu, ali je jednostavno to za evropsku košarku, koja se pre svega bazira na odbrani, malo. Na njegov prodor zaboravite, pas i kontrola lopte nesigurni. Za šut mu skidam kapu, ali to nije dovoljno za nešto više. Sretno Džoš

avatar
stevanstevan
Saturday, 30.01.2016
11:45

Nije ispunio ocekivanja jer smo mi ocekivali nekog Dzordana koji ce da napravi cudo od ekipe svojim dolaskom. Akojon je u stvari igrao zaista dobro, Zvezda mu nije odgovarala kao ekipa jer je imala znatno jace i vise bekove

avatar
REVOLT SPT BuNT
Saturday, 30.01.2016
11:34

Dzosua, srecno!

avatar
K-A-L-U
Saturday, 30.01.2016
11:31

Limitiran,plej nije a nizak za beka sutera..Naravno na prodoru bi ga ja zaustavio..nWilson dosta bolji igrac