Džile nahvalio Megu i otkrio šta je prelomilo meč

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.05.2017.
23:56
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić nahvalio je Mega Leks i Dejana Milojevića a zatim objasnio šta je odlučilo meč u Sremskoj Mitrovici.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Partizana savladali su Mega Leks u okviru 7. kola Mozzart Superlige iako su sredinom trećeg kvartala imali čak 16 poena zaostatka.

Strateg crno-belih Aleksandar Džikić je nakon meča u hali "Pinki" pohvalio ekipu Mega Leksa i Dejana Milojevića.

"Za mene su utakmice sa Megom posebne, ne samo zbog Dejana i tu nekih momaka, nego prosto što je jedna puno talentovana, potentna ekipa. Taj način na koji oni igraju, isto i kada su u plusu i kada su u minusu, lako dođu do prednosti, lako je i izgube" kazao je Džikić.

Aleksandar Džikić se osvrnuo na poslednju četvrtinu i činjenicu da je njegov tim drastično smanjio broj grešaka u drugom poluvremenu.

"Definitivno ova utakmica je odlučena u poslednjih 10 minuta. Mi smo igrali nešto čvrsće i upornije, i to nam se na kraju isplatilo. Baš, baš, teška utakmica, ali verujete mi,  mi smo i očekivali tako nešto. Činjenica da smo u drugih 20 minuta imali samo 2 izgubljene lopte u odnosu na 10 iz prvog poluvremena je vrlo bitan podatak" istakao je Džikić.

Stefan Pot se večeras povredio ali je trener Partizana rekao da se nada da povreda nije teže prirode.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr_znate_koji
Saturday, 13.05.2017
08:36

Prelomilo je to sto u poslednjih 5 minuta Megi pod kosem nije sviran nijedan faul pa cak i Miloje grobar poludeo i dobio tehnicku. Inace, ovo nije prvi put da sudije guraju partizan, setimo se Vrsca, Spartaka... Slepace se tako dok ne naidju na stenu pa ce posle opet da im zveci u glavi.

avatar
Saturday, 13.05.2017
08:20

Sta je sa Potom? :-((