Džikiću stiže pojačanje - Budućnost angažovala Kajla Gibsona

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.07.2017.
11:54
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Budućnost VOLI pojačao se na poziciji beka šutera pošto je danas dogovorena saradnja sa Amerikancem Kajlom Bendžaminom Gibsonom.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Šampion Crne Gore dobio je u četvrtak pojačanje na poziciji beka šutera pošto je dosadašnji član Gravelina Kajl Gibson prihvatio ponudu Budućnosti.

Radi se o iskusnom košarkašu koji je studirao na Univerzitetu Luizijana, ali je profesionalnu karijeru gradio u Evropi. Od 2013. godine Gibson je nastupao za Pistoju, Virtus Romu, Ostende i Gravelin.

Tokom prethodne sezone u francuskom šampionatu prosečno je beležio 16,7 poena, 2,8 skokova i 2,3 asistencije.

Aleksandar Džikić je tako dobio jedno od željenih pojačanja za nastupajuću sezonu u kojoj će sa klupe predvoditi podgorički sastav.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Thursday, 06.07.2017
12:53

bice nam ovi ozbiljan rival..covke vreme je za akciju..ili da cekamo jos malo da se vratim s godisnjeg

avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 06.07.2017
20:30

Ma kakvi, uvek ista prica...Cedevita svake sezone u njihovoj javnosti se hvali velikim ciljevima i obelodani predvidjeni budzet za to, najveci uvek u regionu, dovedu razne dobre igrace, opak sastav formiraju. Futura takodje na vreme sklapa tim i bude na papuru gadna, i na kraju i jedni i drugi izgledaju kao da su ulozili manje novca nego Karpos neki, pogube se i raspadnu tokom ili na kraju sezone, a mi osvojimo sve....Nikad kod nas ne stizu pojacanja tako rano, ocekuje se uvek krajem jula, pocetkom avgusta da pristizu.....Dzikara polako implementira svoju kkp kr-bu viziju koju ima, trkacki-sutacki-ludacki i naravno odbrane bez, nisu nam oni konkurencija...Moze biti nezgodno jako, ako Vitamini sada roknu oko 10m budzeta, zbog naseg rebildinga ekipe i smena generacija/starosedelaca iz senke, koju cine kostur tima (smena koja se kad tad morala desiti), i osete krv i ranjivost, i krenu opako u pohod da nas smene sa trona...oni su nam tako velika pretnja, ali opet sve zavisi od nas....