Džikićev ''Valjak'' melje!

Autor: Darko Mitrović
subota 09.04.2016.
20:13
Izvor: Sportske.net

Naravno, još uvek u prijateljskim utakmicama, a u iščekivanju starta domaće Superlige...

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Košarkaši Partizana večeras su, u dvorani Sport Eko, bez prisustva publike odigrali još jednu prijateljsku utakmicu, tokom aktuelne dvoipomesečne pauze do početka Superlige 7. maja.

Rival ekipi Aleksandra Džikića bio je Tamiš, a crno-beli su lako i ubedljivo dobili ovu utakmicu, rezultatom 85:61.

Nikakve dileme oko pobednika nijednog trenutka nije bilo. Partizan je potvrdio ogromnu razliku u kvalitetu u svoju korist, prednost crno-belih je iznosila i tridesetak poena, pa gosti mogu čak i da budu zadovoljni konačnim rezultatom.

Petar Aranitović sa 14 poena bio je najefikasniji u Partizanu, Miloš Koprivica je upisao 12, a po 10 su postigli Aleksandar Cvetković, Adin Vrabac i Andreja Milutinović.

Prema planu priprema, Partizan će do početka Superlige odigrati i mečeve sa Slobodom u Užicu i protiv Mega Leksa u Kraljevu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Monday, 11.04.2016
20:06

Partizan je nekoliko (znatno više od 10) sezona harao. ABA, domaća liga, EL... Učinili smo poprilično da se održi ugled srpske košarke kad su svi bili daleko ispod, kad se i reprezentacija mučila. Trening utakmice su se igrale i tada. Ova tendecija podsmeha govori o teškim kompleksima koje su od našeg haranja dobili.

avatar
kizito
Sunday, 10.04.2016
07:26

Cuo sam da je bila sjajna utakmica.Tamis je fantasticna ekipa,moglo bi se reci protivnik po meri.Partizan je pokazao svu svoju moc.Steta sto su igrali bez prisustva publike,koja je ostala uskracena za crno-belu rapsodiju.

avatar
Филип Јовић
Tuesday, 12.04.2016
15:18

Тај лоши Партизан вас је јебао два пута,ја да сам на твом месту ово не бих коментарисао :3

avatar
CIA-BIA-KGB
Saturday, 09.04.2016
20:30