Džikić zna zbog čega je Partizan teško pobedio u Čačku - Druga ABA liga!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.05.2017.
23:58
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Ako su navijači Partizana očekivali lakši posao večeras, trenera crno-belih ništa nije iznenadilo.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Košarkaši Partizana večeras su ostvarili još jednu ''tesnu'' pobedu u Mozzart Superligi. U 12. kolu su gostovali Borcu u Čačku i slavili sa 76:73, a trener crno-belih Aleksandar Džikić je posle meča naglasio da je očekivao ovako težak meč.

Otkrio je i razlog.

"Mi smo očekivali ovakvu utakmicu. Najava 'druge' ABA lige je momentalno podigla motivaciju timova koji nisu izborili plasman među prva 4 i pravo igranja u ABA.

Borac bi pobedom večeras bio bliži ostvarivanju toga, međutim mi smo pobedili i tako obezbedili jedno od prva dva mesta'', istakao je Džikić, a prenosi klupski sajt.

On je zadovoljan što će u preostala dva kola do početka plej-ofa imati više mogućnosti da pojedine igrače odmori pred najvažnije borbe do kraja sezone.

''To će nam dati dosta manevarskog prostora i vremena u odnosu na početak polufinala plej-ofa, što je naš sledeći korak. Neki igrači su večeras planski dobili veću minutažu, trebaćemo što više igrača koji su u takmičarskom ritmu. Poslednjih 5 minuta smo mogli bolje da iskontrolišemo, ali se ipak na kraju pobeda piše", istakao je Džikić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R E V O L T
Monday, 29.05.2017
00:01

Zasto ti Ratkovica igra pre Jovanovica, zasto Majstorovic pre Tanaskovica?