Džikić: "Važno Tajfunu, važno i nama"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.02.2016.
17:58
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Trener košarkaškog kluba Partizan NIS Aleksandar Džikić rekao je da subotnji duel sa Tajfunom ima isti značaj za obe ekipe, bez obzira što su crno-beli mnogo bliži opstanku od šampiona Slovenije.

abaliga.com/kkpartizan.rs
abaliga.com/kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaši Partizana u petak su krenuli put Slovenije gde ih u subotu očekuje utakmica 24. kola regionalne lige sa Tajfunom.

Šampion Slovenije zakovan je za dno tabele i praktično je već prežaljen kada je ispadanje iz lige u pitanju, ali trener Partizana Aleksandar Džikić tvrdi da utakmica ima isti značaj za oba tima.

"Sutrašnja utakmica je od velike važnosti za našeg protivnika, ali ništa manje nije važna za nas. Tajfun je ekipa koja tokom sezone nije imala sreće sa povredama, ali će protiv nas biti kompletni. Dakle, očekuje nas veoma težak meč" kazao je Džikić.

Prvi meč dva tima odigran u hali "Pionir" pripao je crno-belima rezultatom 89:85, a kapiten Vanja Marinković poručuje da su igrači fokusirani na ono što ih čeka u Celju.

"Mi treniramo i pripremamo se maksimalno za svakog narednog protivnika. Ekipa Tajfuna će sigurno biti veoma motivisana i mi imamo obavezu da na to odgovorimo angažovanom igrom tokom svih 40 minuta" istakao je Marinković.

Utakmica 24. kola regionalne ABA lige između Tajfuna i Partizana na programu je u subotu od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Salvatore
Friday, 12.02.2016
23:09

Da si Dzikicu bio od pocetka sezone,Mega Leks bi nam jeo prasinu!!!! Ne bi videli plej-of ni u snovima,a onda bi razbili Buducnost koja je pokazala u proslom plej-ofu protiv Cedevite i u Evrokupu ove sezone kakva su ekipa...

avatar
Grobari Slo
Friday, 12.02.2016
20:11

Čika Dzile stizemo sutra uz tebe smo i uz vas.

avatar
Budimo.ljudi
Friday, 12.02.2016
19:35

Sa ovim čovekom se oseća neverovatna pozitivna energija i pobednički mentalitet. Sjajne ljudske karakteristike, do sada nijedna tehnička greška, kontrolisan ali nikako miran i letargičan. Na tajm autima zna šta da kaže ekipi i kako da ih pokrene ako smo u grču. Veliki je plus i što se vidi da ga igrači veoma poštuju. Srce mi je puno što ga imamo za trenera

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Friday, 12.02.2016
20:51

Slažem se.. Vrstan stručnjak i još bolji čovek..

avatar
Lord of Nottingham
Friday, 12.02.2016
19:10

Vazan mec u grcevitoj borbi za opstanak