Džikić ''uplašio'' i komentatore, kako li je tek bilo igračima Partizana...

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.11.2016.
18:40
Izvor: Sportske.net

Period ''praznog hoda'' u igri Partizana tokom prvog poluvremena utakmice protiv Solnoka prilično je razbesneo trenera crno-belih.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Utakmica četvrtog kola FIBA Lige šampiona između Solnoka i Partizana počela je u 18 časova, crno-beli su odlučno ušli u meč, vodili su i sa 14:5, ali onda su počeli da dozvoljavaju domaćinu da se rezultatski vrati u igru.

Sve više problema imali su košarkaši Partizana i u napadu i u odbrani, a posle jedne od takvih grešaka, treneru Aleksandru Džikiću je ''prekipelo''.

Iz sve snage je ''zagrmeo'' na svoje igrače, toliko da su i komentatori ''Arene Sport'' u trenutku zaćutali.

Evo kako je to izgledalo, a na poluvremenu Partizan vodi sa 33:32.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 10.11.2016
19:53
avatar
Wednesday, 09.11.2016
22:13

za mene je veliko pitanje ko je sastavljao ekipu u pripremnom periodu , DŽikić , Peković, Šilobad ili neko za koga ja nisam čuo ili je svako vukao na svoju stranu ?

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 10.11.2016
13:22

Zaboravio si Todorica:-D To je nesto sto i mene strasno zanima, a kljucna je stvar...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 09.11.2016
19:46

Ne vredi, nece moci on jos dugo ovako sa njima, pola tih igraca je zalutalo u Partizan...

avatar
Petar Petar
Wednesday, 09.11.2016
21:26

I ja mislim da ne vredi. Meni se cini da polovina njih reaguje na ovo kao Homer Simpson kad mu neko nesto prica, a on razmislja o potpuno necem desetom. Marinkovic, Bircevic i Andric hronicno dekoncentrisani na terenu, drze koncentraciju citava dva minuta, a onda ne znaju gde se nalaze. Robinson hoce covek, ali jednostavno ne zna (mada je za nijansu bolji nego na startu sezone. E, a kad se setim npr kako izginusmo prosle sezone da dovedemo ovog Koprivicu. Boze, Boze, sta li smo mi gledali. Isto kao ove sezone sto se polomise da ostave Andrica (mada ja ne znam ko bi ga pa i uzeo), pa potpisivanje Pota, mislim toliko glupih stvari su odradili, da ne mozemo da imamo neku ekipu. Prelaznu ocenu mogu dobiti Novica i Hecer, Ratkovica i Lukovic donekle, i to je to. Ostalo u normalnim okolnostima bi dres Partizana moglo da vidi na posterima samo.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 10.11.2016
16:50

I jako me zanima koliki je Dzikicev udeo u selekciji igraca, razumem i postujem tu cinjenicu da je covek imao izuzetno skroman budzet za tim (samo tricavih 750 hiljada evra), ali opet mislim da je mogao pa i morao da je makar bolje koncepcijski osmisli ako nista drugo...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 10.11.2016
09:12

Sve si vec i sam napisao, jos samo da dodam da bih ja ipak pored te cetvorice ostavio i Marinkovica, ali kao da je neka velika razlika sa njim i bez njega...

avatar
Povratak kralja 44
Wednesday, 09.11.2016
22:21

Nisu oni sami došli pa da neko kaže da su zalutali, oni su dovedeni u KK Partizan. Zašto oni, a ne neki bolji ili perspektivniji je pitanje za UO i predsednika KK Partizan koji se zahvaljuju? Zašto i na čemu se zahvaljuju? Treba li da krenemo od 2011. da obnovimo gradivo kako je KK Partizan planski uništavan? Igrači nisu krivi, oni igraju u skladu sa svojim mogućnostima, krivi su oni koji vode klub, a ćute, tu mislim i na sudije i na neravnopravan tretman od strane države!