Džikić surovo iskren: "Posle dva meseca pauze, ne očekujem NIŠTA!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.04.2016.
15:51
Izvor: Sportske.net

Trener KK Partizan NIS Aleksandar Džikić kazao je da ne zna šta da očekuje od ekipe posle dvomesečne pauze u kojoj se njegov tim uželeo takmičarskih utakmica.

abaliga.com/kkpartizan.rs
abaliga.com/kkpartizan.rs

Povezane vesti

Uoči skorog početka domaće Superlige svoje utiske o "pripremama" izneo je trener Partizana NIS Aleksandar Džikić koji je svoje nezadovoljstvo usled preduge pauze provukao kroz ironičnu izjavu.

"Mi bolje i ne možemo da igramo. Znate, kad dva meseca ne vidimo sudiju. Kako se to zove? Pauza u... Daaaaaa, pauza u prvenstvu se to zove" rekao je Džikić.

Crno-beli su poslednji kontrolni meč odigrali u subotu pritiv Metalca, a tada zbog povreda u timu nije bilo Džamara Vilsona, Novice Veličkovića i Boža Đumića.

"Situacija sa povredama je stabilna, povređeni su. Otkud znam, ova dvojica će biti za, kad jednog dana počne ovaj nastavak srpske lige. Đumić, videćemo, ne znam stvarno, on je generalno jedna momčina, pa se plašim da ga pustim da ne uradi nešto na svoju štete. On je sklon tome" našalio se Džikić.

Upitan da iznese svoja očekivanja za domaće prvenstvo Aleksandar Džilić je još jednom bio surovo iskren.

"Ne očekujem ništa. Pojma nemam. Dva meseca smo pauzirali. Da ste u martu pitali znao bih da kažem. Stvarno ne znam. Znam samo da smo željni utakmica" zaključio je trener Partizana.

Poslednju takmičarsku utakmicu u tekućoj sezoni KK Partizan NIS odigrao je u ABA ligi 7. marta, a naredni meč crno-bele očekuje 7. maja kada na domaćem terenu dočekuju čačanski Borac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
4.999999999%
Tuesday, 26.04.2016
16:13

Pošto je navijačima zvezde klub u zamrzivaču mogu samo da prate tuđi :D

avatar
4.999999999%
Tuesday, 26.04.2016
16:01

Ono kad je ceo KSS u službi jednog kluba, u službi crvene zvezde telekom, preimenovanog fmp-a uz pomoć iz KLS koji donose odluke po političkoj osnovi, a ne na osnovu interesa srpske košarke.

avatar
Zavari ih Vucicu
Tuesday, 26.04.2016
16:08

Mozes samo da kukas i nista vise.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Tuesday, 26.04.2016
16:40