Džikić: "Spartak rasterećen, nema kalkulisanja"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.05.2017.
13:13
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Strateg košarkaškog kluba Partizan NIS Aleksandar Džikić rekao je da njegov tim dočekuje Spartak sa ulogom favorita, ali bez prostora za kalkulacije.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Vicešampion Srbije "preživeo" je gostovanje Dinamiku u prethodnom kolu, a već u četvrtak izabranike Aleksandra Džikića očekuje novo iskušenje.

Partizan NIS u okviru 11. kola Mozzart Superlige dočekuje Spartak, ekipu koju je u prvom krugu takmičenja savladao uz dosta muke.

"Namučili smo se protiv Spartaka na utakmici u Subotici, vratili iz značajnog minusa, ali se dosta potrošili. Sad smo u nesto drugačijem sastavu, ali se situacija generalno nije promenila - mi smo naravno, favoriti" kazao je Aleksandar Džikić.

Prvi meč u Subotici završen je pobedom Partizana rezultatom 82:75 i to je pokazatelj da crno-beli ne mogu da uđu u sutrašnju utakmicu nikako drugačije nego sa maksimalnim pristupom.

"Bilo je utakmica u ovoj ligi koje su pokazale da ne možemo da igramo sa nekakvim kalkulisanjem kada je u pitanju energija. Oni se neće sami pobediti, nemaju nikakav pritisak i biće potpuno rasterećeni" zaključio je Džikić.

Utakmica 11. kola Mozzart Superlige Srbije između Partizana i Spartaka igra se u četvrtak, 25. maja, od 19 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke