Džikić progovorio o Cedeviti, sledi saopštenje oko Gordona?

Autor: Beta Beta
utorak 09.05.2017.
20:53
Izvor: Beta

Nekoliko zanimljivih tema na konferenciji za novinare posle utakmice između Partizana i FMP-a.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je da je njegovom timu bilo teško danas da igra protiv FMP-a u Super ligi, a posebno je zahvalio navijačima koji su došli da podrže tim.

"Hvala navijačima koji su bili danas u Pioniru. Ipak je radni dan, a utakmica u 18.00, nije ne znam kakav košarkaški termin. Mislim da oni koji su došli se nisu prevarili, videli su utakmicu sa mnogo energije na obe strane. FMP je dobro formacijski selektirana ekipa, izvanredno, vidi se da su ABA format. Teško je igrati protiv njih. Talentovani su, agresivni i dugački i teško je igrati sa njima.

Idemo dalje, čeka nas ekipa vrlo slična njima (Mega Leks). Nema vremena za analizu"
,
rekao je Džikić novinarima posle meča.

Partizan je danas pobedio 82:71 i tako ostao sam na drugom mestu tabele, sa pobedom više od FMP-a. Novinari su pitali trenera da li je istinita vest koja se danas pojavila da se dogovorio da preuzme Cedevitu sledeće sezone.


Trener je posle kraće diskusije sa novinarkom koja je postavila pitanje rekao da se nije dogovorio, a na potpitanje da li je pregovarao, odgovorio je uz osmeh, odmahivanje glavom i komentar: "Ne odgovara istini".

Na pitanje zašto u sastavu nije bio Džamont Gordon, Džikić je odgovorio: "Kad dođe vreme, izdaćemo zvanično saopštenje".


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kilavi Milojko
Wednesday, 10.05.2017
08:41

То би била нека размена тренера између братских клубова, ништа неуобичајено.....