Džikić prelomio, stižu pojačanja!?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.01.2017.
00:04
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Izražavajući nezadovoljstvo ponašanjem pojedinih igrača, uz brojne probleme sa povredama, trener Partizana ''otvorio dušu'' i na temu koja najviše zanima navijače crno-belih!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Košarkaši Partizana večeras su savladali Karpoš Sokole sa 76:72, učvrstili se na drugom mestu na tabeli ABA lige, ali iako im je to već osma uzastopna pobeda u ovom takmičenju, trener Aleksandar Džikić ima i sve više razloga za brigu.

Lista povređenih igrača je sve duža, večeras nije mogao da računa na njih četvoricu, ali tu se problemi, očigledno, ne završavaju.

Naime, kako smo objavili posle utakmice, Džikić je izrazio i nezadovoljstvo ponašanjem pojedinih igrača koji su večeras nastupili, poručio im je da tako više ''neće moći'' i da on ne želi da spušta kriterijume jer nekome ne odgovara uloga u timu koja mu je namenjena.

Zbog svega ovoga, Džikić je najavio da će reagovati onako kako to navijači Partizana i priželjkuju - angažovanjem pojačanja!

''Pojačaćemo sastav. Možda ćemo neke dovesti, kao što svi pišu. Imamo 11 igrača, bez Majstorovića koji ne može ni da se zagreva, sa Tanaskovićem, Jovanovićem i Koprivicom.

Čudo treba da se desi pa da Ratkovica ide u Ljubljanu, a Vanja i Frenk će duže odsustvovati'', otkrio je Džikić, a prenosi ''Blic''.

Dakle, biće zanimljivo u Partizanu narednih dana...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

53 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja #48
Monday, 09.01.2017
00:08

Ako su Delije morale da imaju puna usta laži, onda Pantelije moraju da pene da bi dokazali odanost prema gazdinom klubu. Pa da Partizan ima i pun roster gazdin sistem ima 3 kluba+1 menadžerski, a od ta 3 kluba jedan je zamrznut, a dva imaju pune rostere. Samo za plate preimenovani FMP više daje nego što Partizan ima ceo budžet, a kad se vratimo unazad 5 godina i vidimo kako je došao do te finansijske, a onda i svake druge razlike onda ispadate stvarno ono gore što sam vam na početku napisao. Lepo vam je Dule 8 godina dozirao komplekse, a onda je došao neiskusan, a mlad Vlade Jovanović, voli da dominira, voli da zamrzava, a to košta. I ko će sad da vam pomogne da prebolite te komplekse koje imate? Niko, jedino da vam se odmrzne zvezda pa da pobedite Tamiš, pa onda Partizan sa 42 razlike i onda sve redom od Žalgirisa pa do Makabija, CSKA, Reala, PAO-a i Barselone, a do tada samo možete da maštate o tome :D

avatar
1: NAROD vo-dja klub
Monday, 09.01.2017
12:54

Dule je 9 godina dozirao, jedino ako ne racunas prvu titulu i oprastas im tu godinu? :-D

avatar
1: NAROD vo-dja klub
Tuesday, 10.01.2017
00:21

Tako nekako :-D

avatar
Povratak kralja #48
Monday, 09.01.2017
20:15

Prva je godina ubrizgavanja, a već svake sledeće sezone ide doziranje :D

avatar
Васа Киса
Sunday, 08.01.2017
14:30

A kriza...državni aparati,milioni,kamioni,razvoj srpske košarke!? I kad pripadne muka,pojačavaj se!? Imate omladince,njih uvodite!

avatar
Pretorijanska Garda
Sunday, 08.01.2017
18:50

Ne smeju da uvode omladince i da forsiraju ovaj krcat roster koji imaju, nemaju hrabrosti za to i drugacije razmisljaju....Dzile zeli odmah sto bolje rezultate, da ne bi rusio svoju trenersku reputaciju kakvu-takvu, jer nece on jos dugo biti ovde... isto ovo je radio i u Krki, instant rezultati i bez plana na duze staze, a sledece sezone opet isto, sve od pocetka, i opet razbacivanje.... Ima gomila timova sa velikim dugovanjem u aba ligi (sa manjim, ili dalekooo manjim dugovanjem nego kkp), pa oni svesno stede i ne gomilaju roster igraca. Primer Cibone je ubedljivo najbolji koliko zdravo posluju i razmisljaju, vracaju velike dugove (koji su pritom daleko manji od duga kkp) i razvijaju to sto imaju, pruzaju sansu svim igracima, pogotovo mladima....

avatar
Jacopo Belbo
Monday, 09.01.2017
02:24

Ne lupetaj. Ako neko nemilice trosi, to je tvoj mafijas i saradnik zemunskog klana. Pametniji bi ti bio kad se ne bi prosipao na tekstovima o KKP. Cudne li patologije i kompleksa.

avatar
1: NAROD vo-dja klub
Monday, 09.01.2017
01:35

Rejnolds 29, Joksimovic 35, Rozic 33 (uskoro 34), Sakic 28, Zoric 32. Daju sansu klincima, ali pogledaj ko su nosioci. Vreme ti je ili da se povuces ili da pises kako treba.

avatar
Pic.usti zamugljao!
Sunday, 08.01.2017
14:07

Mislim da je ovo skroz pogresno.Treba zavrsiti sezonu casno i posteno,pokusati da se osvoji domaci kup i Liga sampiona,izboriti aba ligu za sledecu.Novac za eventualno pojacanje treba preusmeriti za placanje poreza ovoj postenoj drzavi,jer nismo mi te srece da placamo 2,5 % duga za porez na dug koji je predhodno umanjen 800 puta...nPo svaku cenu treba izbeci gasenje kluba i prisvajanje navijaca Partizana od strane mafijaskog bosa..

avatar
Pretorijanska Garda
Sunday, 08.01.2017
23:33

Na polusezoni je Ejsi potpisao za druge, a za to vreme kod vas je dobio 250k za polusezonu, plus za raskid ugovora jos dodatno preko... moze se proveriti, potipsan je bio strasan sezonski ugovor tog leta, ali ste kasnije ispali iz EL, a on je bio bolesno skup za ove prostore, i onda "Silbovanje" bukvalno... Pretpostavljam da si mislio na sezonu 2010/11 kada ste imali 6 skupih stranaca (Lafajeta, Gista, Dzavaija, Klobucara, Veselog, Dzerelsa) stranaca, gde je jedan otisao nakon dva meseca, u pitanju je bio upravo skupi Lafajet, koji nije bio bas takva zverska i tako skup, kao covek koji je bio u NBA ligi citavog zivota i onda dolazi upravo kod vas, sto je uz Silba ujedno i najskuplja investicija na ovim prostorima koliko znam....Ima i drugih jako dobro placenih, uz Gista i Palasio je bio izuzetno placen, ali je ovaj drugi i doneo rezultate... Palasio je takodje bio ceo zivot u NBA pa onda dolazi kod vas tek tako... Verujem da sam bio jasan, neka vas dohvate razne slicne uprave i ljudi, i neka vam pricaju evropske bajke o projektima i bogatstvu, pa da vidim koliko cete da cvetate sa takvima...Mi smo samo fiktivno imali slicne budzete u nekim sezonama (u dve navodno i vece, samo na papiru i recima), ali sto se tice ulozenog, i pre svega nekog plana, nije se apsolutno radilo u nasu korist. Kad sve vase face u fudbalskim upravama u zadnjih 20god nisu snosile posledice, kao i kod nas izmedju ostalog, naravno da nece i ovi iz KK da odgovaraju. Uzivajte dok vas ne dohvate slicni, i dok jos imate reprezentativce, strance, prepun roster igraca i dva drzavna sponzora na dresu, uz brdo manjih. Ovo su vam jos uvek zlatna vremena i evropski projekat u odnosu na godine suse i katastrofe koje vas cekaju....

avatar
Pic.usti zamugljao!
Monday, 09.01.2017
11:38

Nisam bas ni procitao sve,jer mi nisi odgovorio na predhodni komentar gde su zika pauk,mirko Pavlovic,bliznaci iz telekoma,branko radujko,vesic,drakulic,beko,vucicevic...i mislim da nemas pravo posle toga da se javljas..nPisi sta hoces i veruj u to,ali znaj da ja pratim kosarku od vremena radosevica,drobnjaka,nLukovskog,brkica,bulatovica...i znam svakog igraca koji je igrao u Partizanu i odakle je dosao...nJa znam da je ejsi lo igrao u Partizanu mesec dana i posle toga otisao jer plata nije stigla na vreme.Znam da je bio treci plej indijane,a znam i da mi nisi odgovorio kako to da je on najplaceniji na ovim prostorima,a dzenkins nije a bio u istoj poziciji kao i ejsi,mislim isto je sedeo na klupi nekog nba ligasa?! nTakodje znam da se za svakog stranca kojeg je Partizan doveo,najavljivalo u novinama:Partizan je zainteresovan za Lafajeta koji trenutno igra letnju ligu za Boston i pokusava da izbori ugovor..nGist je igrao letnju ligu za san antonio,dzerels za milvoki ili dalas valjda,lazme za majami,dzavai za minesotu,haus za jutu dzez..veseli je prvo bio u olimpiji,pa tamo kazu nisi talentovan,pa ode u slovan,pa tamo nista,pa od u Partiza pa tamo sve,pa ode u vasington kao 6 -ti pik,a zamisli molim te u Partizan je dosao 30 godisnji Palasio koji je po tebi bio mvp nab lige?!Cak je bio bolje draftovan i od Morisona koga su Lejkersi pokupili sa 4-og mesta?!nPa zar Elton Braun nije bio najplaceniji sa 500 000 € kao najbolji igrac turskog prvenstva,kada je treba od predje u Partizan a zvezda ga preotela,tj ponudila vise?!Pa partizan hteo Rakicevica,a zvezda ponudila vise?!Ali to nema veze,posto se obradovao da bude rezerva dobricu i simanicu,rebicu,tejicu(minutaza)..nNe razumem ovo da svi ovi igraci kada igraju letnju i razvojnu ligu-to su nba igraci sa ZVERSKIM?! Platama,a kada miler igra razvojnu ligu za denver ili wolters isto za denver-to su igraci koji igraju razvojnu ligu?!Ispade da je ejsi lo imao veci platu kao treci plej nba tima nego morison kao 4-ti pik Lejkersa?!nTakodje mi nije jasno kao to da kada Partizan otpusti lafajeta-to je razbacivanje para,a kada zvezda otpusti mekela,sofoa,tompsona,nSilba,onda ide saopstenje tipa:zvezda je u stvari ustedela novac?!nSada ispade da je dzavai skuplji igrac od Sofoa koji je igrao samo u oliju,paou,makabiju,paoku?!

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Sunday, 08.01.2017
12:57

Naravno, Radnicki uopste ne bi smeo ni nasu, to se bar ne dovodi u pitanje.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Sunday, 08.01.2017
11:58

Petre Petre, ne dogovaraju se medjusobno (barem ne direktno) nego se svi napajaju sa istog izvora lazi i spinovanja, imaju te svoje lude forume:-) Bas sam i ja hteo da mu dam primer Mege, samo jedan (razvojni) klub to moze da ima jer mu je filozofija takva, prioritet je prodaja, a ne rezultati i to se otvoreno potencira. Ni Mega, a ni Radnicki ne bi smeli da igraju ABA ligu, za Megu je izuzetno sporno da li bi smela cak i nasu ligu zbog pravila koje je prakticno univerzalno, mislim da ne bi ni to, ali ovo je zemlja cuda pa je i to moguce...

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Sunday, 08.01.2017
11:08

Ustvari, sad ih imate 14, ali svejedno, to nista ne menja,

avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 08.01.2017
10:08

Само питам се са којим парама ће да их плате.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Sunday, 08.01.2017
22:48

Za to se pitas, a za vas u fudbalu se ne pitas? Jos tvrdis da ste prvi u regionu Hahaha Kako te bre nije sramota, ozbiljno?

avatar
1: NAROD vo-dja klub
Monday, 09.01.2017
13:00

Skinuce ti jos malo od penzije, eto od kojih.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 09.01.2017
08:40

Нисам добио одговор са којим парама ће да их плате.

avatar
El Diablo
Sunday, 08.01.2017
03:19

Dzile samo pozuri sa tim pojacanjima jer sad ce februar mesec i derbi sa Zvezdom.Sa aktuelnim kadrom,tj.bez pojacanja ugazice nas makar 20 razlike.Ovaj put Dzile mora da pogodi sa tim pojacanjem pa makar i ako samo jednog igraca dovede.Ne sme da omane kao sa Robinsonom na primer.Neka prepise recept od Ilieva kako se dovode stranci. :)

avatar
Dr_znate_koji
Sunday, 08.01.2017
16:05

Zar je bitna razlika kojom cemo da vas ugazimo? Ne uopste. Meni je mnogo bitnije koliko ce godina to gazenje da traje.

avatar
Pretorijanska Garda
Monday, 09.01.2017
01:49

Nije bitna razlika kojom cemo pobediti, zna se da mozemo sve daleko ubedljivije od ovoga sada. Meni je takodje daleko bitniji sistem a sigurno je da ce guzenje mnogo godina da traje....

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Sunday, 08.01.2017
22:49

Koga ces ti da ugazis? Mi smo vas ugaSili, covece Boziji nedokazani, ej!

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 08.01.2017
02:34

gledaj ove pantere sto svi vrte istu pricu...

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Sunday, 08.01.2017
15:03

Panteri i Delije daju Pantelije iliti Panter(o)delije. Pritajeni Panteri, skrivene Delije.

avatar
Pretorijanska Garda
Sunday, 08.01.2017
19:12

A vi kako ste? Zabranjeni, odbranjeni, mutavi, napaceni...koliko samo navijackih grupa imate..A sto se tice nas mi smo barem jedinstveni, i ako bi teoretski ove sezone Zvezda osvojila Evroligu, to bi svuda na svetu pisalo, i svi bi to priznali za osvajaca prvaka Evrope Crvenu Zvezdu, srpski klub osnovan 1945 sa jedinstvenim grbom pred kojim svi padaju.

avatar
Dr_znate_koji
Sunday, 08.01.2017
01:40

Nemaju obraza definitivno.

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 08.01.2017
01:20

Molim vas bek suter i centar

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Sunday, 08.01.2017
01:19

Taman otpustimo Krusoa, Kenana i Koprivicu (opet klan) i dovedete jos dvojicu, jednu 2-3 (da moze na obe te) i jednu 5, Jovanovic i Tanaskovic neka budu taj 13-ti i 14-ti igrac. Na petici smo imali i Bojanica, ne znam da li je mali samo pozajmljen Slogi iz Kraljeva ili je bas presao tamo? :-)

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Sunday, 08.01.2017
01:09

Da li je moguce, ej...

avatar
Pretorijanska Garda
Sunday, 08.01.2017
01:27

Nije ovo tacno, jedan novinar tamo, zna se i koji, vrsi samo pritisak na to (misli da ce nesto da postigne). I onako se dugovi gotovo ne smanjuju, Peki gasi pozare na sve strane....sa ovim potezom bi pucali sami sebi u nogu zargonski receno. Od uspeha i rezultata i pored tog razbacivanja, opet nece biti nista, a dugovi ce se samo jos dodatno povecati. Roster je krcat i pun sa 3 igraca na svakoj poziciji, vezanih ugovorima do kraja sezone, i niko se nece odreci toga, sto ugovor obavezuje da ih isplate. Nema mesta, a i da se dovede to nece promeniti nista i samo ce biti krcato jos vise za par nedelja kada budu svi na broju, cak i nekim cudom da se dovede, to bi bio neki igrac plafon Vrabacolik... Tesko da ce od ovoga biti nesto, cilj je finansijsko konsolidovanje, a ne razbacivanje. Uostalom, vremena nema jos puno do tkz transfer deadline-a, i ako se u narednim danima to ne resi, do kraja ce se morati ovako zbog registracija igraca...

avatar
Dado35
Sunday, 08.01.2017
14:14

Petar ti je objasnio 😂😂😂😂😣😂ajde sada idi šetaj

avatar
Petar Petar
Sunday, 08.01.2017
04:30

Mi imamo par igraca od kojih bi vise koristi imali da se ne skidaju za utakmicu. Naravno da su svi igraci vezani ugovorima do kraja sezone, gde to igrac nije na ugovoru, a da nije Mega? Sve se to da resiti samo ako se ima kinte da se dovede nesto. Najveci promasaj Partizana je ostavljanje u ekipi pre pocetka sezone Koprivice i Andica jer oni nemaju kvalitet ni za jednu ekipu u ABA ligi. Svi ostali su onako i losi i nisu bas toliko (od utakmice do utakmice). Niko i ne ocekuje pojacanje koje ce samo dobijati utakmice, ali mogu da dovedu igraca koji ce da ima PET kvalitetnih minuta za razliku od ove dvojice koji za celu sezonu nisu nakupili tri minuta kvalitetne kosarke. Cak i onaj Pot daje znake zivota za razliku od njih. Da se razumemo, mi Zvezdi ne mozemo da budemo konkurentni cak i kad bi mogli da biramo dva igraca, ali ako vec nekog placas onda mora nesto i on da pruzi, a ne da mu najveci dometi na utakmici budu tri faula za minut i dva kontakta sa loptom. Andric je vec prica za sebe, spor, debeo, ne igra odbranu, sto faul-kos situacija je napravio, i sto je najtuznije u napadu je apsolutno bezopasan. Znaci nula. I jos projektovan lik za kapitena bio..EEE Sto se tice dugova, oni su mnogo veci od tih para koje ce se nekom dati za dva meseca kosarke i sigurno ih sa tom lovom necemo resiti. Jos jedna stvar, roster nije krcat, roster je kao i kod svake ekipe 12+2 igraca. Ni vise, ni manje nego kod bilo koje druge ekipe na svetu. Po tebi ispade da samo Partizan ima privilegiju da ima 12 igraca, a idim da i drugi potenciraju tu pricu. Vi kao da se dogovarate sta cete da pisete.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Sunday, 08.01.2017
01:37

Sa tri igraca na svakoj poziciji?! Cekaj, koliko igraca jedan klub te velicine treba da ima u rosteru? Sedam? Devet? Toliko smo slabi, srozani i svedeni na prezivljavanje i opet se plasite? Da li stvarno ocekujes neki uljudan odgovor na ovo? Na stranu igraci iz vaseg drugog kluba, idemo redom: Jovic, Volters, rakicevic, donedavno Rebic, Dzenkins, Guduric, Lazic, Dangubic, Dobric, Simonovic, Mitrovic, Simanic, Bjelica, Tompson, Kuzmic. 15 igraca imate, sto se nama javljate? I ne razumem bas sto ga ti zoves Peki?