Džikić pred Mornar: "Imamo ozbiljnih problema"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.12.2016.
14:07
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je da se suočava sa nekoliko problema pred duel sa Mornarom zbog čega će misija ostvarivanja nove pobede biti otežana.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Drugu rundu ligaškog dela takmičenja u regionalnom šampionatu košarkaši Partizan počinju duelom sa Mornarom iz Bara koji će biti odigran u jako specifičnom terminu.

Partizan će ekipu Mornara ugostiti u matine terminu (12.30) što je najmanji problem za Aleksandra Džikića i njegove izabranike koji se suočavaju sa dodatnim problemima.

"Usled objektivnih problema, nismo bili u mogućnosti da se za ovu utakmicu pripremamo u Pioniru, praktično ćemo posle Bešiktaša prvi put ući u dvoranu pred meč sa Mornarom" objasnio je Aleksandar Džikić u subotu.

Ni sama činjenica da crno-beli nisu trenirali u "Pioniru" ne predstavlja najveći problem, već podatak da se nastup nekoliko igrača nalazi pod znakom pitanja zbog povreda.

"Imamo ozbiljnih problema sa povredama i zdravljem igrača, za nekoliko njih nećemo znati da li igraju ili ne sve do samog početka. U Baru smo pobedili odbranom njihovog poslednjeg napada, nadam se da ćemo odigrati bolje ovoga puta" dodao je Džikić.

Jedan od najmlađih igrača u redovima Partizana, Vanja Marinković, pred novi susret protiv Mornara rekao je da gosti poseduju kvalitet koji u kombinaciji sa problemima vezanim za povrede igrača poziva na oprez.

"Na početku sezone smo odigrali tešku utakmicu u Baru i uverili se u kvalitete protivnika. Nekoliko naših igrača ima zdravstvene probleme, ali uprkos tome, mi moramo da sutra damo sve od sebe i odigramo sa maksimalnom koncentracijom i u odbrani i u napadu" izjavio je Marinković.

Košarkaški klub Partizan NIS podsetio je navijače da se ulaz na meč sa Mornarom neće naplaćivati što znači da će "Grobari" moći da dođu i podrže ekipu pred gostovanje Zelenoj Gori u FIBA Ligi šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr_znate_koji
Saturday, 17.12.2016
18:49

Ovaj covek ne prestaje da kuka. Kompletirali roster u avgustu mesecu a Zvezda igra Evroligu sa jednim centrom i niko iz naseg tabora ne kuka i place. Valjda je plakanje u partizanu postala normalna pojava...

avatar
Aleksandar K
Saturday, 17.12.2016
17:26

Pustice vas i mornar kao sto su uradili igokea i besiktas

avatar
svojnasvome
Saturday, 17.12.2016
18:42

Manje zlo nego da nam je predsednik čoki....svakog normalnog bi bilo sramota da čoki bude nekom idol...tako nek nas pustaju a vi uzivajte s potencijalno prugastim

avatar
Pic.usti zamugljao!
Saturday, 17.12.2016
16:31

Kada se igra utakmica?!

avatar
ljubitelj kosarke
Saturday, 17.12.2016
16:12

Dali je prosla ijedna najava utakmice da nema nekih zdravstvenih problema a onda na utakmice svi kidaju i duzu se u nebesa kao veliki heroji.Cemu te zalopojke i dokle. trenirajte i igrajte niste zene kako vas vas trener naziva.

avatar
svojnasvome
Saturday, 17.12.2016
18:46

A sta tebe boli ona stvar...ao ti smeta ne citaj