Džikić potvrdio - Evo koliko će odsustvovati Vanja!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.01.2017.
17:24
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaškog kluba Partizan NIS Aleksandar Džikić obelodanio je danas da će mladi bek Vanja Marinković pauzirati najmanje do kraja meseca.

basketballcl.com
basketballcl.com

Povezane vesti

Kadrovska situacija u KK Partizan NIS odavno nije na zadovoljavajućem nivou, pošto povrede i prehlade igrača prave velike probleme treneru Aleksandru Džikiću.

Na prvoj takmičarskoj utakmici u 2017. godini povredio se Vanja Marinković, a strateg crno-belih obelodanio je tokom popodneva da mladog beka čeka višenedeljna pauza.

"Marinković će tri do četiri nedelje odustvovati zbog distorzije skočnog zgloba" rekao je Džikić.

Vanja Marinković je povredio skočni zglob, a iako nije došlo do preloma kostiju ili povrede tetiva, jaka distorzija očigledno će usloviti da duže odsustvuje sa terena.

Dovoljno je prisetiti se da je istu povredu krajem oktobra prošle godine doživeo i Bogdan Bogdnaović, te da trener Fenerbahčea skoro nije mogao da računa na njega.

Osim Vanje Marinkovića probleme sa povredama imaju Frenk Robinson, Đorđe Majstorović i Branislav Ratkovica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Emperador(2018)
Saturday, 07.01.2017
00:57

Dajte molim vas brendona jeffersona iz olimpije

avatar
Igor Tambur
Friday, 06.01.2017
20:13

Vazno je da pojacanja nema sta mi da ocekujemo onda od ove sezone

avatar
svojnasvome
Friday, 06.01.2017
20:46

Nama nema ko da obrise dug i to jos mnogo manji nego nekom drugom...zato i nema pojacanja....dovedes li nekog odmah ide ona axa za njega ima a meni se duguje i to je to....sve moguce olaksice drzava je dala toj grupaciji i prevari od placanja poreza, organizacije FF, davanja garancija za kvalifikacije za EL pre dve godine (da cibosi nisu odustali), vrdanja zakona i statuta KSS, brisanja 15 mil, cca 5 mil budzeta vec par godina sto omogucuje i zadržavanje najveceg broja igraca godinama (kod nas nijedan vredniji nije ostajao duze od 1 godine)......

avatar
Pretorijanska Garda
Saturday, 07.01.2017
14:21

Kao prvo dug se vracao 4 godine, zato se i sprovodio citav proces Uppr-a sa kombinatorikom jednog oblika fransizinga koju je sproveo Rangers, kao i Bazel, Fiorentina koliko sam nacuo, kao i neki NBA klubovi... jedan deo duga je jedan covek i preuzeo, i sad se njemu to vraca. Organizacija F4 se planira vec 10 godina, i to nije za nas, sve su vece sanse da cemo ove se dokopati zavrsnog turnira nego sledece sezone. Razlika izmedju nas i vas su privatni sponzori najvise a zatim i sledeci benefiti: IDEA nam daje 200k, grad za igranje EL takodje slicnu sumu. EL donira 200k samo za igranje tog takmicenja, plus 40k za svaku pobedu u regularnom delu. Imamo prodatih 2600 sezonskih, i svaka rasprodata Arena daje veliki profit, moze to biti od 40-80k u zavisnosti od posete, treba samo oko 8000 da bi se isplatila organizacija, Arena i svi troskovi, ostalo je profit. Verujem da ne znas koliko samo vama daju drzavni sponzori poput Nis-a i Telekoma...Mi od MTS-a imamo malo vise nego vi od Nis-a, raspitaj se pa se javi, veliki je novac u pitanju. E sad, reci lepo koga smo to vrednijeg igraca zadrzali??? Igrace koji su bili ubedljivo najvazniji i najkvalitetniji iz prosle sezone (Kvinsi Miler, Cirbes i Kinzi) koji su davali po 40-50 poena po mecu skupa, su nam se razbezali lagano. I doveli smo jeftine zamene, najgore igrace kako ucinkom tako i minutazom, iz Panate, Armanija i Daruse. Da nisu igraci poput Lazica, Mitrovica i Dangubica nesto skupi i trazeni pa smo ih zadrzali posto smo "bogati" po vama? mozda nase dete Guduric, ili Simon koji tek sa 30 god poceo da igra kosarku na dobrom nivou? O kom zadrzavanju igraca govorite ovde kada ih niko nije niti hteo, niti su platezno skupi za nas?

avatar
Nakoto Nagano
Saturday, 07.01.2017
13:18

Svaka ti je na mestu.