Džikić otkrio razloge poraza u Zagrebu

Autor: Beta Beta
nedelja 12.02.2017.
23:36
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je da je njegovoj ekipi na večerašnjem meču protiv Cedevite nedostajalo žestine u završnici i u reketu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Košarkaši Partizana izgubili su večeras u Zagrebu od ekipe Cedevite sa 67:79 (18:16, 12:21, 12:22, 25:20) u derbiju 22. kolu Jadranske lige.

"Cedevita je večeras bila bolji protivnik. Nama je nedostajalo žestine u završnici i u samom reketu. Oni su tu moćniji i kvalitetniji i gradili su svoju igru u odbrani i napadu na tome i to im je davalo rezultata. Mi smo za ovakav tip utakmice imali previše izgubljenih lopti, ali idemo dalje. Generalno, zadovoljan sam prvom i poslednjom četvrtinom, a druga i treća nisu bile dobre",
rekao je Džikić posle utakmice, objavljeno je na sajtu hrvatskog kluba.

Cedevita je ovom pobedom preuzela drugu poziciju na tabeli regionalnog takmičenja sa skorom od 16 pobeda i šest poraza. Isti skor ima i ekipa Budućnosti na trećem mestu, kao i Partizan koji je porazom u Zagrebu "pao" na četvrto mesto, pa će se konačan poredak rešiti u preostala četiri kola.  

"Dominirali smo celu utakmicu, osim prve četvrtine jer smo imali malo slabiji ulazak koji je bio uslovljen time što smo promašili puno otvorenih šuteva. Od druge četvrtine smo preuzeli kontrolu utakmice", rekao je trener Cedevite Veljko Mršić.

Mršić je naveo da je njegova ekipa igrala dobru odbranu do kraja meča, ali da je u drugom poluvremenu imala previše izgubljenih lopti.

"Ovo nam je druga utakmica zaredom gde šuterski nismo bili na nivou, a dobili smo takoreći lako protiv ozbiljne ekipe. Podigli smo odbranu i sada treba da nastavimo tako"
, dodao je trener Cedevite.

Nakon utakmice u Zagrebu došlo je do incidenta o meču ste više mogli da čitate OVDE!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ariton
Monday, 13.02.2017
10:04

Realno sa ovakvim igračima i ovo je četvrto mesto premija.

avatar
babaroga
Monday, 13.02.2017
15:01

Ajde da i ja naucim nesto jos o kosarci. Reci mi ko je to jos bio konkurent za neko od prva cetiri mesta? Ko je taj tim koji je mogao da vas izbaci nize, na peto recimo?

avatar
babaroga
Monday, 13.02.2017
09:14

Cime zadovoljan? Ne brinite nista, mi cemo da vam obezbedimo trece mesto. Imacete priliku da im vratite, ali s ovom trenerskom prevarom tesko bilo sta vise od ovoga veceras da uradite. Vidi li neko napredak u ovoj ekipi posle 6 meseci? Lepo Dulo kaze: lesinar.

avatar
Стефан Ђорђевић
Monday, 13.02.2017
08:40

Pa nema sudija, nema ni pobede.

avatar
Dr_znate_koji
Monday, 13.02.2017
07:15

Partizan ce u poslednjem kolu zavisiti od Zvezde. Nadam se da cemo odigrati opusteno u Podgorici i poslati partizan na cetvrto mesto. Oni su to zasluzili zbog nesportskog ponasanja u derbiju. To nam daje mogucnost da ih oducimo od kosarka u polufinalu i sledece sezone ih ponovo saljemo u ligu laznih sampiona. Apelujem na rukovodstvo Zvezde da ne podleze pritiscima sa strane kojih ce verovatno biti. Jednostavno, ovaj scenario je nasa obaveza.

avatar
EDO
Monday, 13.02.2017
01:26

Iskreno..jedina svetla tacka Partizana je Dzikic i Vanja Marinkovic..sve ostalo izaziva smeh suze i bol..

avatar
Grobar977
Monday, 13.02.2017
01:14

Kaze Dzikic idemo dalje!?!? Ubedljivo najgora utakmica Partizana ove sezone! Nista nije funkcionisalo, ali NISTA! Samo smo sutirali za tri poena celu utakmicu! IMAM JEDNO PITANJE ZA TEBE GOSPODINE DZIKICU STA JEDAN STRANAC ROBINSON RADI U CIVILU NA KLUPI? ZASTO NIJE NA TERENU ILI NIJE DOBIO OTKAZ DO SADA? Strasno, sto je najgore svi navijaci su se zagrejali zbog derbija koji je za zvezdu nevazan i svako ko misli da mi njih mozemo da dobijemo u iole ozbiljnoj utakmici se ne razume u kosarku. Ovaj kvazitrener nema nijednu akciju obicnu, Cedevita se igrala sa nama celu utakmicu. Ne postoji nikakva disciplina u igri, ne zna se ko sta radi nego ajde svako kako misli trci i sutiraj... Katastrofa. Kaze covek zadovoljan prvom i zadnjom cetvrtinom idemo dalje i ostade ziv. Miloje cekamo te od sledece godine.

avatar
TIŠINA TAMO
Monday, 13.02.2017
00:41

Ovakvom igrom dobro je da smo četvrti