Džikić otkrio ko ne igra protv Spartaka, ali i ko ne trenira pred ovaj meč

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.05.2017.
12:56
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Trener Partizana danas nešto konkretniji nego juče u izjavi za klupski sajt.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Ono što ne kaže u zvaničnoj najavi utakmice na Partizanovom sajtu, trener crno-belih Aleksandar Džikić otkrije u razgovoru sa Vladanom Tegeltijom za ''Blic''.

Tako je bilo i pred nedavni derbi protiv Crvene zvezde, tako je i danas pred večerašnju utakmicu protiv Spartaka u Subotici.

Podsetimo, Džikić je juče za klupski sajt izjavio da ''postoji realna mogućnost da Partizan u Subotici ne nastupi u najjačem sastavu'', ne pominjući imena igrača čiji je nastup pod upitnikom, ali danas je bio nešto konkretniji.

Plejmejker Vilijam Hečer ponovo neće moći da nastupi, a neizvestan je i nastup kapitena Novice Veličkovića. Ali, Džikić je očigledno već oguglao na kadrovske probleme, pa je stanje u ekipi nazvao - ''redovnim''.

''Stanje u timu redovno, što bi se reklo žargonom. Hečer neće igrati, Veličković juče nije trenirao, ostali su u treningu'', poručio je Džikić.

Podsetimo, utakmica između Spartaka i Partizana igra se od 19 časova, a prenos možete da pratite preko zvaničnog sajta takmičenja, kls.rs.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke