Džikić otkrio još loših vesti, Novica ne igra protiv Solnoka!

Autor: Beta Beta
utorak 08.11.2016.
00:08
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je da je večerašnji "večiti" derbi protiv Crvene zvezde pokazao na kom nivou je njegova ekipa u odnosu na "najjaču ekipu" u Jadranskoj ligi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Partizan je večeras u osmom kolu Jadranske lige poražen od Zvezde sa 72:83.

"Generalno ovo je tek prva utakmica od solidnog broja utakmica za koje mislim da će biti protiv Zvezde. Rezultatski ovaj susret nema neki posebno apokaliptičan značaj, samo je pokazao gde su oni, naš direktan rival, a gde smo mi. Oni su ti koji igraju Evroligu i valjda će moji igrači da vide zašto je ne igraju", rekao je Džikić novinarima. 

"Mi nemamo igrača kao Kuzmić i da sada ne nabrajam sve, ali imamo neke druge, drugačije, ali moraju da nauče da igraju ovakve utakmice", dodao je on.

"Što se nas tiče, mislim da smo sa dva pleja igrali dobro, ali smo mašili neke penale i prosto to je bilo neodgovorno od pojedinaca, to je poremetilo neke naše ideje. Sreća pa već ujutro putujemo na narednu utakmicu. Igramo u sredu, pa subotu, pa u utorak, sve se niže. Najveći problem iz ovog meča je (Đorđe) Majstorović, tek ćemo videti koliko teško se povredio", rekao je on.

Džikić je potom pojasnio o kakvoj povredi je reč.

"Mislim da je prepona u pitanju. Ne sviđa mi se način na koji je došlo do povrede. Imali smo problem i s Novicom (Veličkovićem). On je odlučio da igra utakmicu, a da sam se ja pitao, ne bi igrao. Juče mu jedan uleteo klizeći na treningu i oteklo mu koleno. Neće ići na meč protiv Solnoka. Nema potrebe sada o tome da pričam, neki će to protumačiti kao alibi", zaključio je Džikić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pipo Inzagi
Tuesday, 08.11.2016
15:03

Šta bre ovaj pametije ko kakve igrače ima, ko šta igra a ne pita se u svom klubu ko će da igra a ko ne....čuj ,da se ja pitam...pa ko se pita ako ne trener ili možda sami igrači odlučuju ko, gde, kad i šta igraju....a najjače je ovo kad ispriča kako je zgusnut raspored, povrede igrača, nema igrače kvaliteta kao drugi i onda kaže neću da pričam o tome da ne bude alibi....pa kad nećeš da pričaš ti nemoj....ali dobro imao je od koga da nauči demagogiju i to baš da je nauči jer je taj doveo do savršenstva...

avatar
marecareee
Tuesday, 08.11.2016
01:31

Gospodin, bar ne plače i ne kuka, ne proziva Ciu, Biu, Putina...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 08.11.2016
01:18

Imamo previse crnih rupa u sastavu. Crnih rupa koje proizvode uzas i unistenje u odbrani i u napadu. Posle svega, ne mogu da shvatim Džileta kada drzi te ljude u petorci, dok nas ubrzano ali sigurno vode u katastrofu.nnMislim da je nasa greska sto kroz Dzikica vidimo Duleta. Džile je mnogo daleko od njega, a mnogo blizi Muti Nikolicu nazalost. nKako objasniti drzanje Andrica u igri onoliko?nKako objasniti nedostatak reakcije dok sudije pisaju po nama?nKako objasniti zaboravljanje Velickovica na klupi drugo poluvreme?nBircevic najvece razocarenje. Bane Đekić, sa slabijim sutem.nKoprivica odigrao najbolju utakmicu za Partizan, i takav je tragican za ozbiljnu ekipu.nMajstor ima ozbiljne rupe u glavi, ali moze proci kao ispomoc na petici.nRobinson dobija 10,000 mesecno,(tako rece crni), zajebo nas je za tri plate, sad moze da ide.nAndrica i Koprivica izgrliti i izljubiti, trude se zele, ali to je njihov maksimum.nnDovesti tri igraca za prvu petorku umesto njih, beka, krilo i centra. Za nekih 400,000 nadograditi ovu ekipu, i razjebati cigane koji su zreli za pad ove godine.nnPekovicu, javi se, prozbori da ne brinemo, a onda na posao, ako smes.

avatar
Dr_znate_koji
Tuesday, 08.11.2016
15:48

Kako objasniti ko je doveo ovih 9 poluigraca u partizan i potrosio drzavni novac koji ste dobili na poklon? E tu je srz problema! Imate jedan od najgorih rostera u ABA ligi a nemoj mi reci da jedan Mornar, Zadar ili Cibona imaju veci budzet nego vi!? Vode vas bre nesposobni ljudi...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 08.11.2016
01:11

Sta bre covek ima da igra taj Kup zabe krastace, mani ga u Boziju mater Hahaha Dzile, moras da seces ranije kada zagusti, znam da hoces da se sami koriguju i da sami nauce, ali nemamo mi vremena za to celicenje:-) Vise tajm-auta, a manje dozvoljavanja diletantima da nam brukaju klub, nemoj nikoga ostavljati u igri ni sekund vise nego sto realno zasluzuje!!!

avatar
Dr_znate_koji
Tuesday, 08.11.2016
18:57

Nemate vremena? A koga jurite i gde? Pa bas imate vremena na pretek ali ga ne koristite kako treba. Umesto da napravite konsolidaciju kluba, ubacite mlade igrace i napravite program za narednih 5 godina, vi jurite za Zvezdom. A to jurenje za Zvezdom vas je dovelo u situaciju da ste napravili tim od istrosenih matoraca koji ce da naplate svoje ugovore i da odu na kraju sezone a vi opet necete imati nijednog igraca za buducnost. Onda cete sledece godine opet da dovede 10 igraca i one tamo mozete samo da okacite katanac. Ja da sam Pekovic uradio bih ovako. Ovo sve najuriti na kraju poluseozne i dovesti talentovane mlade igrace, ne mora to biti iz Srbije. Sigurno tamo po Evropi moze nesto da se nadje za sigurno manji novac nego sto prima Bircevic, Majstorovic i td. Onda sa klincima potpisati ugovore na 5 godina i predociti im planove za buducnost kluba (planove koje vi nemate). Dzikica ostaviti na klupi, ostaviti mu odresene ruke za dovodjenje pojacanja. Tamo negde 2019 godine imacete tim koji ce moci da udje u ABA plejof ne i da ga osvoji. U tom periodu cete nekoga i prodati, dovesti nove mlade igrace. Bio bi tu neki iskusan igrac, napravite borbenu ekipu, imate sistem. Godine 2022 cete mozda moci da se koljete sa nama za ABA titulu, mozda je uzmete uz malo srece. Eto to je to. Mnogo smo vam odmakli u svakom smislu i to je cinjenica. Nije u pitanju uopste da li cete vi nas pobediti tu i tamo ponekad, mi cemo vas uvek da bijemo kada je potrebno. To je sistem. Pa valjda znas o cemu pricam, i vi ste to nekad imali. Ovako kako vi radite, pre ce covek da sleti na Mars nego sto cete vi nesto osvojiti. Sve ovo sto sam pomenuo trazi strpljenje navijaca koga vise nema a to onda pogadja fotelje i radni staz ljudi koji egzistiraju od partizana. Zbog toga, tim ljudima nije u interesu da sprovedu sve ovo sto sam napisao.