Džikić: ''Opstanak je još pod znakom pitanja!''

Autor: Beta Beta
petak 29.01.2016.
14:37
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da njegova ekipa još nije obezbedila opstanak u Jadranskoj ligi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crno-beli sutra igraju u Podgorici protiv Budućnosti utakmicu 22. kola regionalnog takmičenja.

Partizan je trenutno sedmi na tabeli sa devet pobeda i 12 poraza, dok je Budućnost prva sa skorom 19/2.

"Očekuje nas duel protiv lidera prvenstva, ekipe sa daleko najiskusnijim sastavom u ligi i ekipe koja u ovoj sezoni ima jasan cilj. Imaju veliki broj talentovanih igrača, punu rotaciju, jednom rečju kompletan sastav. Oni u sutrašnjem meč nisu pod pritiskom, dok je sa druge strane, naša pozicija takva da nam je opstanak u ligi još pod znakom pitanja", rekao je Džikić za sajt kluba.

Partizan je vezao tri pobede u Jadranskoj ligi, a plejmejker Aleksandar Cvetković navodi da crno-bele u Podgorici čeka novih 40 minuta velike borbe.

"Ekipa Budućnosti je opasna i sa spoljnih pozicija i ispod koša. Imaju jake individualce, jaki su kao tim i zasluženo su prvi na tabeli. Na nama je da protiv takvog protivnika u subotu damo sve od sebe. Imamo obavezu da se non-stop borimo, da kada jedan pogreši, dvojica skoče da to isprave", rekao je Cvetković.

Utakmica između Partizana i Budućnosti igra se sutra od 19.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dzeksiii
Saturday, 30.01.2016
14:19

Verujem Dzikicu i momcima, opstanak je osiguran. Posle uvodne tri utakmice i tri pobede, i posle pobede u derbiju, nema potrebe da brinemo!

avatar
Krcunijo najboLa si!
Friday, 29.01.2016
17:04

objektivno koliko nam jos pobeda treba?

avatar
Friday, 29.01.2016
16:54

Opstanak uz pobedu nad Zadrom i još jednu, dal nad Tajfunom u gostima ili Cedevitom kod kuće videćemo... Kako god, pobeda u derbiju je širom otvorila vrata za isti!

avatar
Friday, 29.01.2016
16:42

Tek sa pobedom protiv buducnosti mozemo reci da smo gotovo sigurno izborili opstanak, u protivnom ocekuje nas veoma teska borba do zadnjeg kola. Ako se pogleda ko s kim igra do kraja, onda nije tesko zakljuciti zasto to govorim. Matematika je jasna i Dzile to odlicno zna, ali ja verujem...

avatar
Budimo.ljudi
Friday, 29.01.2016
16:18

Samo za tebeeee srce mi kuca, oooo Partizane ti dobro znaaaš

avatar
Skaut1
Friday, 29.01.2016
15:46

Samo teoretski. Objektivno opstanak je obezbeđen, uostalom biće još Partizanovih pobeda do kraja.