Džikić oprezan, Novica zove ''Grobare'' u Železnik!

Autor: Beta Beta
nedelja 29.05.2016.
22:44
Izvor: Beta

Trener košarkša Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da njegovu ekipu neće zavarati ubedljiva pobeda iz prve polufinalne utakmice sa FMP-om i da će u Železniku biti spremna za teži meč.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Košarkaši Partizana igraju sutra od 21 čas u Železniku protiv FMP-a, drugu utakmicu polufinala plej-ofa Superlige Srbije. Crno beli su juče kao domaćini pobedili FMP sa 82:63 i poveli u seriji.

"Konačan rezultat prve utakmice polufinala nas neće zavarati. U Železnik idemo spremni za još agresivnijeg protivnika i još težu utakmicu. Nikakav lak posao nas tamo ne čeka i igrači to znaju", rekao je Džikić za klupski sajt.

Košarkaš Partizana Novica Veličković rekao je da njegova ekipa mora biti spremna za veći izazov od jučerašnjeg.

"FMP će odigrati agresivnije nego u prvom meču i dati sve od sebe da izjednači rezultat u polufinalnoj seriji. Mi moramo biti na najvišem nivou ako želimo da pobedimo. Verujem da ćemo i na gostujućem terenu imati podršku naših navijača, ona nam mnogo znači i pozivam ih da dođu u Železnik", rekao je Veličković.

Plasman u finale Superlige Srbije izboriće tim koji ostvari dve pobede. U drugom polufinalnu igraju Mega Leks i Crvena zvezda. Crveno-beli vode sa 1:0, a druga utakmica igra se večeras u Sremskoj Mitrovici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sin Dragan
Monday, 30.05.2016
10:43

Malo je cudan sudijski kriterijum bio proslu utakmicu. Partizan jeste kvalitetnija ali nije talentovanija ekipa. Prevagu donose crnci koje je platila drzava. Medjutim nesto drugo upada u oci u duelu ove dve ekipe... Sudije su dozvolile da igraci partizana prebijaju klince iz FMP-a. Jeste partizan fizicki jaca ekipa ali to ne znaci da treba ubiti onu decu na parketu. Opet kazem, ako je zauzet takav kriterijum onda neka bude tako i u finalu. Ako tamo stigne partizan, onda ce videti kako bije Radonjina ceta.

avatar
MilošPB
Monday, 30.05.2016
15:59

Не треба их тући у финалу (ако уђу). То им је тактика кад су кошаркашки слабији - пребаци лопту на терен где се можда могу носити тј на силу. Сила је знак немоћи.

avatar
Sin Dragan
Monday, 30.05.2016
16:12

Partizan je u vecini slucajeva inferiorna ekipa u odnosu na protivnika i zato se njihova taktika zasnima na kvarenju protivnicke igre i batinanju protivnika. Mi smo i kvalitetniji od njih i fizicki smo jaca ekipa i zato treba da na batine odgovorimo duplo jacim batinama.

avatar
Sunday, 29.05.2016
22:56

NAPRED PARTIZAN!