Džikić: "Nema pritiska, drugi su favoriti"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.02.2016.
11:16
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Trener košarkaškog kluba Partizan NIS Aleksandar Džikić kazao je da njegova ekipa ne oseća pritisak pred završni turnir "Kupa Radivoja Koraća" jer uloga favorita za osvajanje trofeja pripada drugim timovima.

abaliga.com/kkpartizan.rs
abaliga.com/kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaši Partizana u četvrtak igraju četvrtfinalni duel završnog turnira "Kupa Radivoja Koraća", a protivnik će im biti lider Košarkaške lige Srbije i filijala Crvene zvezde Telekom.

"Očekuje nas takmičenje koje je zamišljeno da pruži šansu svima u 40 minuta. Protiv sebe imamo FMP, tim iz kojeg Zvezda selektira najtalentovanije igrače i tim koji odlično igra u KLS" rekao je trener crno-belih Aleksandar Džikić.

Šef stručnog štaba vicešampiona Srbije podsetio je da postoje kadrovski problemi koji utiču na normalan ritam treninga i priprema za utakmice koje slede zbog čega crno-beli ne spadaju u favorite za osvajanje trofeja.

"Nemamo pritisak, uloga favorita za osvajanje trofeja pripada drugim timovima a naša obaveza je da se kao i do sada maksimalno borimo od početka do kraja" kazao je Džikić.

Crno-beli su od momenta kada je Aleksandar Džikić seo na klupu odigrali šest utakmica i ostvarili pet pobeda, a u Nišu će imati priliku da prirede iznenađenje i osvoje prvi trofej u sezoni.

Četvrtfinalni okršaj Partizana i FMP-a zakazan je za četvrtak od 21 čas i biće odigran u niškoj hali "Čair".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke